有冇發覺依家個個都叫做靚女/女神,吹到天上有地下冇

232 回覆
109 Like 75 Dislike
搞到標準越嚟越低,一代不如一代
但東北好撚大
滿族一直只係一個少數民族,去到而家有人口普查都係話得一千萬
Google話入清嗰時得幾十萬滿族

佢根據地喺邊唔重要,因為祖先周圍打仗撈亂哂種
仲有:
//雖然整體上,八旗有滿洲、蒙古、漢軍三部份之分,但具體而論,八旗中的族屬成分要更為複雜。它主要以滿洲為核心,以漢、蒙古為主體,輔以高麗、索倫、錫伯、回[註 4]和俄羅斯等族群,甚至還曾一度有安南人加入//
點解一定係女人呢
我都係女人但之前講恭喜你靚我都有份讚,佢喊個個gif 我次次睇都覺得靚
佢哋清朝妃嬪好重口味好東北樣,但佢哋依啲東北變種對眉眼靚過晒南方種,仲有林青霞其實係山東種
好多女人捧舒淇踩嘉欣
Beta男+女人誇誇群文化
我認得你恭喜你靚到爆
真係靚到唔似人類,冇諗過有人喊都可以靚到咁
但我身邊嘅女仔friend通常都覺得嘉欣唔靚係咁話人臭雞樣衰吹大咗
真正樣衰吹大咗嗰個係豬皮唔明點解有人話佢性感有氣質。佢係cheap嗰隻性感風塵味,但反而啲女人會覺得佢哋靚
我唔明。我都係女人,我覺得恭喜你真係靚到天仙咁款,有得揀下一世我都想生到咁靚
MK妹依家扮實力派氣質女神靠演技出位好尷尬
吹捧佢嗰啲係PR定乜,完全唔覺得佢靚
最癲係啲大陸仔依家先開始學人追譚詠麟
鹹校長喺香港已經完全過氣基本上就變成過街老鼠咁滯佢哋依家先學人追
咁唔怪得早幾年呢條鹹濕伯父會食到後生女
以前扮才女出晒醜
I really thanks them
其實佢冇乜值得追,只係佢團隊勁
佢毫無人格魅力
同樣講舞台上面嘅嘅感染力嚟講佢真係同Leslie冇得比
佢識講嘢吹水搞氣氛,依啲佢真係一流,做主持啱晒佢
收哂錢,薑逼做吹成做音樂
其實呢,直接對比最簡單,配埋片仲清楚,一目了然,邊個型邊個靚更清楚
Edan吹成實力派
魏浚笙吹成靚仔過希哥
人妖anal吹到郭富城接班人
人人都有機做明星
Edan 好有才華
Jeffrey 天然靚仔
Anal 亞洲舞王
落到街市,個個都嗌我靚仔
可以出道做男神,下一個姜逼
個口大到咁已經靚極有限
Diu 夜麻麻睇真係嚇親
好似巨人 好恐怖

樓主講嗰啲都正正常常 靚靚女女

呢個真係搞唔掂
樓主就係屌緊你呢d做爛市既仆街
關芝綝真係無敵
個樣又靚,對波又靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞