有冇發覺依家個個都叫做靚女/女神,吹到天上有地下冇

232 回覆
109 Like 75 Dislike
上次講完收咗大量負皮
一定係PR
上次踩完佢3秒鐘後就有人踩場
同踩Mirror3秒鐘即刻打份千字文一樣
呢班係那媽星
只要有心 人人都係明星
最記得幾年前有人拎徐若瑄同林明禎並列
心諗條友係咪有白內障
前者係天然美女後者擺明係人造人
仲有喺拎張袁偉豪同江華比
我直接覆佢我睇80歲嘅江華都唔想睇到班蛋散
我生到恭喜你咁可能西過佢
可以恃靚行兇仲洗咩要實力
應該都係啲PR殭屍account
同埋佢啲PR好似黑社會咁
講嘢真係靠嚇
靚得滯,淨係骨架已經幾乎屌打大部份靚女搶晒鏡,距離感太重,冇咩男仔敢追得返啲樣衰大孖沙一係好自大嘅賤男
江華亞視嗰陣真係靚仔,仲要帶邪氣,袁偉豪點比
其實女明星最重要唔係樣,而係身型骨架,全方面都靚冇乜弱點然後一兩樣特別突出先真係明星有星味,樣靚只係其中一個基本入場券,唔使靚到天仙咁但其他嘢一定都要靚包括身高身型骨架比例,缺一不可,有一樣唔掂其實都唔多入流壓唔到場冇乜所謂星味,一同場容易比其他真明星壓落去

佢就連樣都唔掂唔靚,其他嘢都唔掂,完全同明星兩個字冇關係,靠硬照同單人角度狂執,不過都係唔多掂仲有林明禎成個妹仔格都吹奏,佢同唔知邊個好似林襄同場兩個成陣cheap味出晒嚟一啲都唔似明星好似劉若英嗰啲都係,只係比較好

嘉欣王菲青霞嗰啲全盛期骨架比例勁靚,頸長得嚟唔似長頸鹿,肩寬但頭大頸長薄肩成個比例襯晒,將各自嘅缺點互相抵消晒同時保留晒各自嘅優點,膊頭又好直,令到佢哋難得咁高得嚟仲好fit冇大山婆嘅感覺保持女人型態,令佢哋一出嚟就壓場,同人同場靠骨架比例將人打落去,難得同佢哋咁高甚至更高嗰啲就變大山婆,矮過佢哋嬌小玲瓏賣青春可愛嗰啲唔可以似平時搞到高妹變到好大隻似自己老母湊女咁,自己就變妹仔明顯做配襯,越sweet越顯得自己似妹仔配角上唔到大枱
張偉豪成個路人甲咁
江華做斯文敗類真係勁正,好有魅力
江華套套戲都係經典作品
可惜雯女加疑似東莞叫雞單嘢dup 落嚟直到李大蝦
全民做星
同我要做Model最頭嗰段一樣
究竟有咩人會講得出佢唔靚但係舒淇靚
我到而家都唔明佢有啲咩做得好/出眾
又cheap又唔靚又MK又唔係有實力又冇身材又醜
江華賴曬落條女度 即係人格有問題
以前冇PR洗版 一出呢啲事就死硬
佢仲有單係陪劉公子
有 做嘅柒事出眾
你應該話佢係冇忽好
鬼佬
滿天神佛
盲都唔會話嘉欣唔靚
洪欣本人
我真係恭喜你呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞