有冇發覺依家個個都叫做靚女/女神,吹到天上有地下冇

232 回覆
109 Like 75 Dislike
郭羨妮衰在早殘,同埋身型比較細氣場唔勁以前標準係典型電視劇女主角,我覺得同黎美嫻差唔多level

身型要好似嘉欣王菲咁好難,高得嚟唔大山婆又撐得起件衫,佢哋膊頭夠横但又唔厚夠薄,腰長得嚟腳又長,有腰有腳,一出場即刻壓場,重點係佢哋係以女人姿態嚟壓場,而唔係睇落大隻到可以打死人嗰種霸氣壓場,嗰種冇乜女人味
無死角喎
大陸嗰啲女星我都唔多識欣賞,劉亦菲Angela baby 之類
好似係整容
大陸嗰啲我都唔想欣賞,朱茵好似佢哋吹先
咪就係鄰家女孩
你快啲post返原振俠綜藝節目,朱茵嘉欣同埋Leon同框嗰張相出嚟啊
朱俾嘉欣吊打到一戙都冇笑到仆街
嘉欣膊頭橫得嚟 骨架好靚 骨架大得嚟但係夠幼(唔係好似陳慧琳 鞏俐嗰種大山婆身形) 條腰勁瘦隻腳超長又幼又直,成個畫面淨係睇佢同Leon
Leon啲身形又係典型世界級,膊頭超橫條腰勁瘦隻腳勁長,倒三角身形又高,莫講話西裝,佢就算着件普通T恤背心甚至乎着啲姣婆色嘅衫都好靚仔好有型
嘉欣行埋去Leon嗰度係相得益彰金童玉女,朱茵黐埋去就好似妹仔服侍緊男女主人咁
原振俠套戲明明個個靚仔靚女,但係個畫面永遠都Focus喺嘉欣同Leon 佢兩個太襯
成套戲真係剩係得王菲冇俾嘉欣屌打,話朱茵女神級嗰啲應該要睇吓呢一套戲,就明白女神同普通好樣女仔嘅分別
泡菜係全民整容啫
大陸乜都假
係,濫晒
係佢哋考古,睇周星馳啲戲炒咗唔同嘅人出嚟J同埋吹
佢哋依家考古香港明星,成日喺度講黎明黎明張學友張學友黎明依家半引退狀態先嚟學人講
一早又唔識貨又走咗寶
但鍾意Leon起碼都叫做有Taste ,有班大陸仔依家先學人追譚詠麟
冇氣質點扮都係冇氣質,其實氣質好多時係天生,取決於你皮膚骨架身高等等,之後先係談吐etc
去泡菜之後發覺佢哋個樣好典型中國北方feel
不過佢哋普遍都好花心思打扮但又唔會好似大陸呢咁日日都好似隻雀咁誇張
柏芝最紅咪就係喜劇之王加任何天氣嗰期,避冇可避
得首爾先多人整容
我嗰時去過韓國一D近郊地方
農民樣嚟嘅個個單眼皮鳳眼
未到女神級
佢哋以前有追過Leon 㗎仲勁紅添,不過比官方封殺咗嫌佢冇營養,嗰陣仲係呃/氹妺妹仔時期未拍廣告
Leon未轉型之前係情歌王子冧死女儲落一大班死忠到而家變埋阿嬸
但係講真Leo都呢一刻仲好有吸引力
你哋覺唔覺得個討論差啲嘢
佢哋以前有追過Leon 㗎仲勁紅添,不過比官方封殺咗嫌佢冇營養,嗰陣仲係呃/氹妺妹仔時期未拍廣告
但係講真Leo Leon都呢一刻仲好有吸引力
好簡單姐
你望撚住條女
你條賓周識硬
咁咪女神囉
其他人覺得邊個係女神又有咩所謂
最緊要係你細佬有咩反應
東北樣,係唔知點解王菲變咗種,仲有關芝琳依啲理論上都係東北種

麗英都一大班人吹奏啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞