有冇發覺依家個個都叫做靚女/女神,吹到天上有地下冇

232 回覆
109 Like 75 Dislike
阿sa 依家都可以叫做靚女,乜乜冼迪琦Stephy 林明禎Ali 依啲咁普通嘅又叫靚女女神,通街都係靚女女神
阿嬌朱茵依啲妹仔外型矮到乜咁仲要黑就吹到天仙下凡
阿Sa 都叫靚女?
你對眼生屎窟度?
我係想話乜乜阿sa 嗰啲都叫靚女,通街又係靚女/女神,,個個吹到天上有地下冇有冇濫成咁
呢個女神又點睇?

Mm個阿sa
咪又係普通,鬼係女神,又唔高
街邊樣
講佢俾人吹大咗會俾人屌老母
喺連登佢同阿嬌係神枱級數
相反你上個post竟然有人話李嘉欣唔靚吹大咗
OK OK嘉欣唔靚朱茵最靚
嗰個乜冼迪琦吹上天,入去睇勁普通,甚至路人嚟講都唔叫靚
你知唔知,咩係神?神以前都係人,不過佢做到人做唔到嘅野,之後佢就係神。
近年有邊個睇得上眼
仲有雲浩影,順眼樣都吹上天
朱茵同阿嬌依啲就係正宗妹仔樣,連鄰家女孩都不如,夠晒貼地嘉欣係有距離到連諗都冇諗過就知冇可能
Media講乜啲柒頭低學歷韮菜咪信乜囉,成班豬西扮上菜,真係咁靚一早好似藍潔瑛咁俾人強咗啦
首席美少女 同女神唔同
因為首席得一個
女神未必靚,美少女一定靚
Ivy so我認同靚
但未到女神
女神是對外貌美麗、吸引的女性的一種稱呼,通常因為演出電影、電視劇與各種電視節目,或由網絡爆紅,而打響知名度[1]。最原為女性神明,後來又指一些被男性仰慕有極度好感甚至迷戀,但難以成為真正戀愛對象的女性,特別是用來稱呼特定的女藝人。她們通常長得非常漂亮、具有清新氣質,而且極受男性歡迎。

在2020年起的香港,「女神」一詞被用於幾乎所有40歲以下(1980年後出生)的女藝人,在TVB中,部份討論區及報章媒體中,也包括後生新聞女主播。[來源請求]
豬閪
我家姐阿哥就喺正阿嬌紅嗰個年代讀書追星
佢哋都話係根本就係青春少艾活力路線嘅少女明星,以前佢出道嗰陣邊有人吹到咩靚到天仙咁
以前啲人最多咪當佢係一個好樣少少嘅靚妹
根本上係依家啲人懷舊諗返起以前啲嘢再加埋情懷本土先話佢靚到天仙
無可否認佢而家嘅狀態放喺同齡人嚟講係靚 但係佢後生甚至全盛時期都唔算好靚

同樣不解我覺得仲有鄧麗欣過氣MK妹一個依家啲人吹到佢靚到爆
以前邊有人講過佢靚?淨係記得佢係万刀甲條女
依家啲人ivy 大口狗同埋支付寶 過氣MK妹Stephy都話靚啦
雲姨點同
嘉欣真係靚到唔似人類
點解啲女人可以話佢唔靚臭雞
佢私底下人格還佢私底下 影響唔到佢靚到黐線呢一個事實
香港媒體咁毒舌都話佢係石破天驚嘅美人甚至到呢一刻仲係嗌緊佢做大美人嘉欣
有乜咁特別,順眼咁囉
依啲mk妹質素
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞