有冇發覺依家個個都叫做靚女/女神,吹到天上有地下冇

232 回覆
109 Like 75 Dislike
無知一問,亞視邊一套
感覺呢個post啲人正常返好多,上個post你講朱茵阿嬌半句俾人屌到上天花板
仲有乜鬼阿gi 吹到咩西面女神冰山美人,入去睇好普通一啲都冇冰山感,正常唔笑就已經叫冰山美人,咁全盛王菲嗰啲笑騎騎表現輕佻都成陣寒意叫咩,仲有大佬林青霞
女神
有仙氣
凍齡
天花板

基本上用到爛
銀狐,朗心如鐵,九王奪位
真心未到女神級,但如果同佢敦倫應該幾歡愉。
睇相順眼樣
嘉欣咪又係釣金龜比D有錢佬玩過哂高貴仲要成日諗住勾人老公但係次次都比人中出即飛
普通𡃁妺樣,靚咩
靚得來
心地好+A0+中產家庭長大
起碼佢有個格,啲妹仔連格都冇,啲明星私底下咪又係人一個尤其是娛樂圈,唔係犯法搞死人理得佢,明星不嬲攞嚟幻想,幻想梗係搵好啲還掂都唔輪到我哋,啲妹仔咪又係咁
通街都係女神,成條街都充滿仙氣
咪係乜你方阿嬌朱茵真係唔會釣金龜
黎小姐咪又係釣金龜先上岸 淨係得嘉欣咁樣咩
嘉欣起碼行出嚟有型有款高貴大方又有氣質靚到癲 當之無愧大美人
老實講佢就係有返咁上下先可以橫行無忌恃靚行兇 唔通佢靚到咁仲要嫁俾公屋地盤佬?
搞到啲仔好似成世冇見過女仔咁

朱茵阿嬌依啲真人矮到乜咁,朱茵仲要又矮又黑,一啲都唔起眼,唔係人哋講都唔知原來佢哋係明星

嘉欣過咗全盛時期太瘦太殘皮包骨咁,女人真係要有啲肉先好睇,不過佢都仲係幾顯眼幾sharp嘅,但真係太瘦啦,肥返啲會好好多不過睇得出如果佢後生嗰陣有啲肉嘅話係真係會超sharp樣真係會超靚 ,嗰底係真係好掂,但嗰陣真係又老又殘太瘦得返啲骨

陳慧琳唔多掂,好多墨屎又大山婆唔係想像中咁高但大隻樣其實唔多靚,不過係好順眼

王菲張可頤(仲後生全盛時期)-皮膚真係好鬼白好鬼靚,又高又白又fit樣又靚,遠睇已經勁sharp ,唔笑嗰陣氣場好勁冷若冰霜咁,當年如果你經常去啲音樂會同band 房嘅話唔少機會見到佢哋,兩個出名多人追同怪怪哋

宣萱-又黃又黑
咪就係,外表清純/無傷力就真係唔會咁咩,咪又係人一個,佢哋喺娛樂圈更加唔會好得去邊,還掂都係幻想,不如幻想好啲,依啲機會又唔會輪到我哋,以為真係有得食咩,咪又係啲大孖沙book 晒,大有大book 細有細book,然後就係明星之間
咪係講到剩係得嘉欣釣金龜,咁黎小姐嗰啲叫乜
嘉欣都起碼叫做嫁俾一個好冧自己而且又睇落去都算襯嘅公子哥兒黎小姐嫁俾個大自己咁多嘅阿伯又唔叫做釣金龜?
佢哋外表清純唔代表內裏都係一樣,除非你話好似郭藹明嗰啲真係嫁給愛情 但係劉青雲都唔係冇錢啦
唔明點解啲人係咁追住嘉欣話佢拜金臭雞
試吓如果劉 包朱/黎,佢哋點會唔應承
問題劉唔會睇得上佢哋,記得以前報紙爆啲大孖沙飯局價,李嘉欣關芝琳鍾楚紅王菲甚至張可頤依啲身價最高,富豪對佢哋出價勁高最渴市,朱茵依啲永遠榜上無名,真正大孖沙睇唔上眼,細孖沙可能會睇得上眼嘅

劉青雲嗰陣其實一早已經出咗名,條件唔差,唔係真係仲未紅嗰隻
得罪講句
巴打係咪冇讀過大學?
大學大專 呢啲真係路人樣
直情行過都唔認得佢咩樣
劉睇得上眼嗰啲基本上都真高質嘉欣同關之琳就係表表者
吹奏呀嬌朱茵黎小姐大美人嗰啲應該要睇吓嘉欣拍埋佢哋嗰度個分別
都唔使嘉欣級數,就算王菲鍾楚紅甚至張敏都可以屌打佢哋啦
Kong U求其搵條女靚過佢
其實老實講佢算靚仔個樣都算五官端正幾四正,以前行出嚟都唔係乞人憎格點解依家好似變咗過街老鼠咁,我見有啲post話佢成個白卡佬咁
上面提起嗰啲包括王菲張可頣張敏個個要發起電上嚟係真係超級發電機,個個電力充滿邪氣傲氣成個玩家咁好慣男仔成日圍住轉做上把嗰類,好識撩起男人征服欲一定要追到手征服佢哋嘅心,好識拿捏距離電死人都唔覺佢哋姣佢哋嗲又保持到距離完全唔會上身,黎姿朱茵啲功力完全唔係嗰皮,似下把功底
以前扮劉華係咁chok真人都成日chok
其實佢哋有冇出過中環,好多所謂吹到天上下地下冇嘅女神靚女,只係中下水平經過係唔會察覺到佢哋,更加莫講會令人回頭望,咁都可以叫做明星咁都可以叫女神
講得好
真心中環銅鑼灣是但求其搵個名店sales 都會靚過佢哋講嗰班所謂嘅女神
尤其是大口狗 過氣MK妹呢兩條友
你求其行入中環銅鑼灣CHANEL Dior愛馬仕其中一個sales都靚過佢哋啦更加莫講話嗰班身光頸靚嘅OL

所以唔怪得嬌 朱茵 黎小姐都神枱級
最唔明嘅就係點解可以吹到呢啲咁靚但係講到嘉欣好差cls
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞