其實UO今次最大影響係寄艙限一件

354 回覆
741 Like 96 Dislike
你弱智又要公開講何必呢?咁有錢寄3件唔搭CX?
寄到三件係鐘意UO無邏輯衝突,你弱智又要公開講何必呢
無你老母閪咩!咁宜家加50又好,100又好,關你叉事咩傻閪

加錢買行李費仲要搭廉航你真心弱智唔係扮!
得啦你啱鍵盤戰士我好驚驚啊

傻閪閪食火雞
CX 都係1件,唔好ON9
係喎,真係好高尚
我指正對抗方式唔正確,並提出正確方向
你就無任何正面意見
冷嘲熱諷個個好似係你喎
CX要加錢寄行李?你仲9n 9
你信佢 cheap 精搭廉航但會加錢去到40kg仲on9
輕盈1件喎,加錢先有第2件喎

屌你有冇搭過架
唔想同你講,上面條仆街擺明老作咩寄40Kg但搭廉航你唔挑佢機,你仲要撑佢9 up有道理

我意思最後重申多次: 咁撚有錢寄行李(40kg自己去查吓加幾多$),我串佢點解唔搭傳統航空!起碼已經包寄倉行李20kg仲未計可以手提啦!30kg走水貨返香港?

你究竟係你唔識定你認知錯誤?
cx/其他傳統航空加到40KG/2件就唔係最平Econ果個價

舊時UO 40KG 不限件數,買公仔之類輕+大件既貨寄倉係好有用
你舊時 40kg係幾時?仲有幾$?咪亂up扮知!

根本佢如果2個人去搭傳航空駛鬼加行李費!除非走水貨
你一個人30 kg 如果唔走水貨咁易target 到?仲40kg?人哋講你就信?
40KG有幾難買?

生活用品係日本買有問題咩?
米我都日本買,係UO 40KG,係日本買日用品返香港用犯法呀?
你理人地走水貨,定係日用品

依家講係UO變成限件數係好仆街
咪5月8日前UO 40KG不限件數囉

彈性好過CX / HX / HB喎

總之UO變做件數計就仆街啦。
有冇佢轉賣既po/shop睇下?
帶舊gip去,爆咗claim保險
UO上機行李新例已出 (2)
https://lih.kg/CjsnnuX
#538 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
昨晚已實測,可以7月坐UO睇妳
得連登仔屌屌

端午節前 $85 飛仁川全爆了
屌你賣半日都仲有88蚊機票,笑死人啦。
你地唔簡UO 咪簡 港航同大灣區

反正買得UO 的人 都唔會買ANA 果啲
唔好意思無追post
巴打個袋既size 係幾多?

你眼見傳統貴500到,所以會加到40kg(唔知加幾銀?你仲未答到我),佢唔係9 up嘅話,正常都係弱智!(但你撐!所以閣下lQ 我笑而不語)
變相係用者自付,唔撚好再一鳩塞爆啲行李架,我試過坐機尾,個背囊要空姐幫我攞去機頭附近先有空位,勁唔好意思
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞