[我們中出了個光頭]曼聯終極FF來季歐洲賽資格暨吹水區 [2704]

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
係呀,我上面只係拎個太貴嘅收購去做比較
但個個回覆都話我吹奏

定唔知係咪有人覺得80M up買安東尼好過買麥龜
到季尾發現正選11人都入唔到前四
就打跛幾個主力
然後話係傷兵問題

軍醫話傷兵未fit復出
唔得
要好似伊雲斯尋晚咁照上場

咁又一季
短馬、梳,只要唔全勤
FDJ又買唔到

就永遠無錯
畀返個獎大碌啦
踢足全季 場場90咁濟 中路又要入 前場又要上 後場又要包
真係成季唯一一個係整體進步緊既球員
希望班友同坦有返啲羞恥之心
季初主要只係傷短馬, 佢都可以歐聯第尾出局, 英超都係排678
佢真係「好彩」季尾傷多幾件先顯得佢全季都可以賴傷兵
我會投麥湯
無佢既話而家應該下半板緊
一個傷兵都係傷兵
濕鳩316
第三季係完美暴露龜弱點去踢又解決唔倒
已經唔係316啦
直頭係飛碟足球擁矖啲人上去跟住比人打反擊
痢其實差唔多
但痢有雲迪克係度
所以其實我係欣賞你,你好似係唯一呢段時期仲認自己迷坦
有啲人單單打打,但唔會認迷坦
你真係好得多
你睇下後備 全部u18 咁濟 剩低個幻幻Louis Jackson 一隊後備岀場都未試過
咁有咩計

但咁多傷兵下季真係要搞搞
美式足球
今季有冇得廢咗個獎
人哋人數優勢用黎拉扯散開既
我哋人多就用黎撞車
愈平個d愈對版馬拉15m就算啦
但痢狗捕啲second ball係好勁
佢地用taa成日放長但佢地會預測到second ball既位跟住去做反搶因為佢地知道放長既成功率係好低
但垃圾曼班人根本冇ready過淨係放完長但啲企位係亂咁黎
迷坦:

除左耶子外,真心認為每個領隊畀既時間太少,唔應該炒
都屌尻曼聯高層啲商業決定影響隊波買賣人都出場既決定。V92 拎左FAcup但冇歐聯就即炒,下個因為保普巴炒摩佬係錯到離譜,完全影響更衣室紀律。蘇3未因為朗之後滑鐵盧龜大爆炸成個season棄撚左
咁你吹奏蘇蛇識用麥龜係代表迷咩
依d位真係唔關傷事,係冇部署定班人頭幾秒已經失哂控

我覺得曼同熱而家都係想踢呢套
但中場果班執second ball既意識
都同痢爭天共地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞