[我們中出了個光頭]曼聯終極FF來季歐洲賽資格暨吹水區 [2704]

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
頭幾場之後同無帶真係有分別咩
佢自己都好快放棄左教佢地啦
諗起坦狗自視過高到唔肯同蘭狗傾計交接
佢下下都要一打二點打 雲比啲overlap 上黎又係廢既點踢
好想知呢隊波平時訓練係練啲乜
以前so9對強隊起碼有套防反戰術 對弱隊就唔識踢
依家坦狗對強隊弱隊都唔知踢緊冇鳩
一係踢都唔好踢 投降輸3-0
唔好折磨球迷
躝蛇應該無放棄過
係班球員唔俾佢舞佢都冇符
坦狗絕對唔係搞成依家咁嘅局面嘅主要負責人,但佢依隻獲都絕對走唔甩

明知成隊中場同後衛嘅身體同運動能力不足,而英超又出曬名隊隊高身體對抗、速度快,仲諗住轉打法打高速transition。

咁轉打法都算啦,我當你慧眼識人識得買啲啱打依套踢法,而你又識得點嘅人。點知原來買完個mm7翻嚟自己都唔識點用,onana依啲特點型球員又唔識設計套戰術比佢發揮出波技能,海龍教咗成季連走位都未撚識走。跟曬你心頭好買,原來先知你係放養咁放曬佢哋上場自由發揮,由得佢哋自己開竅,不負責任咁比曬啲責任同包袱比球員自己揹。而球員自己錯一兩次就亂曬龍唔知自己點踢,少啲心理質素都搞唔掂,所以onana開季咪爆到咁。

仲諗住靠個三十幾歲嘅卡米打單防中逗撚住,你係當佢巔峰簡迪定馬基利尼。教咗兩年連球員特點都未搞清楚,你學咩人轉打法。麥龜麥湯短馬全部比個踢法搞到overload傷q曬,爆曬計,無曬信心亂曬,照樣唔理、照踢,硬頸到尋晚明奈mm大力臣三中場都仲要推個心臟有事嘅大力臣打咁前,當佢般奴咁打transition。

跟本成隊球員表現咁失常,坦狗都要負上一定責任。結果一句話轉打法、多人傷,就可以比個免死金牌佢,咁對今季踢到爆曬廠仲要比人屌嘅球員,又公唔公平?

就算點屌柒管理層,單論今季用人/戰術/臨場應變,坦狗要炒都係一啲唔冤枉。唔係話唔比時間佢,而係佢真係唔啱教。
左右都係啦同埋無諗住交比人個個想做英雄
然後拖到最後無位先傳或者鳩射
所以見到海龍 都幾無奈 見到兩翼 唔會出波 自己又比成堆人 夾住
究竟有無人知乜野係transition football都成問題
如果無理解錯, 就係5秒俾返個波對面
踢走迪基亞, 買隻黑鬼返黎, 原來係下下大腳踢上去中圈叫海倫頂
朗狗帶頭唔玩蘭蛇個套迫搶有咩辦法
咁又講真,海龍自己其實都係未ready,
但我地只係搵到佢來踢,
講真如果唔係曼迷,
好多前鋒就算唔係一線真係未必肯來,
Olise都係曼迷,但隨時同小豬一樣,
唔到老都唔會考慮曼聯
蘇蛇有heart好多
尋晚球迷完場係度鼓勵
坦狗第一時間入更衣室
我屌你老母
皇馬 拜仁 有時簽d 中鋒 都唔一線 啦
曼聯最柒係 成日比溢價去買球員
水晶宮/般矛/車仔近排有進步應該係學咗坦蛇既transition football
只係坦蛇自己做唔到
Jose Mourinho would love to manage Manchester United again but the club does not want to reappoint him.
希望佢快啲死
如果再請佢班領導層就真係要再換過
咪就係管理層失當囉
隊隊都執平野好野,
我地依十年都係高買低走,
永遠負 football legacy
球員大部分都用得返
但請得佢就係俾個信號球迷,
詹蛇只係投入d既格拉沙
好憎班坦狗仔
講緊坦狗廢
就同你講「以為炒領隊可以解決問題」
屌你老母九唔撚搭八
咁福狗係咪又「以為換福狗可以解決問題」
軍醫係咪又「以為換軍醫可以解決問題」
迷坦係咪文盲?
咪老實承認坦狗碌鳩好好含
含到𠽌𠽌聲囉

而家一季破盡紀錄呀
坦狗有無負起責任既自覺呀
就算唔學sob咁知恥辭職
你都有責任企出黎面對球迷啦
尋晚佢完場第一時間縮左入更衣室呀
仲係瀨晒一日最衰傷兵
一日最衰支援唔夠呀
換轉福狗咁講野
班坦狗仔係咪又ok呀?
Trey已經痴左線
仲要頂多四場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞