[我們中出了個光頭]曼聯終極FF來季歐洲賽資格暨吹水區 [2704]

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
係老細冇錢炒你 同新上任有更大獲既野搞緊先唔郁你ja
踢得一般般,搞到某人長期俾人笑,又買貴又買錯
起碼仲有機會救贖,坦蛇真心執到
似蘭蛇個年輸比白禮頓個場,都係輸4:0
仲記得個場係梁冠聰講波,話作為球員落到場起碼要對得住件波衫後面自己個名
其實傷病管理唔係領隊工作嘅一部分?
做咩佢成日講到d 人傷哂唔關佢事咁?
搞事嗰啲掃走啦
咁多年,多多少少都知邊幾個啦
已經第幾次揸流攤,趕主帥?
lm
少林足球對魔鬼隊個情節算唔算係而家曼聯嘅寫照?
防守係好過曼聯好多喎
曼聯 2024 expected goals against同埋shot faced係英超墊底級數
不如之後對返位用青年軍啦
加多幾百萬已經簽到Endo
曼聯簽就唔止
唔係般龜湯輪流救世
一早排緊15 16位
唔撚係吹水悲觀撚 睇數據我哋expected分數排名真係排下遊
球探 scout 唔到講乜都無用
屌咗,俾依度啲人屌
我哋D scout scout咗華拉尼成10年
傷兵多影響到坦心目中既打法可以理解
但都傷左成季,唔代表我要接受成季踢到0隊型掛
今季的確好多場外因素影響左坦,但做得領隊責任就係贏波,依家贏唔到仲咩都建立唔到,咁真係好難話佢無錯
炒過咁多教練隊波都冇好過點解啲人會覺得再炒隊波就會變返好?係咪炒左之後拿拿就識救近柱 卡米啲位就會岩 r10就會跑多2k?
https://x.com/markrstats/status/1787587788361347230?s=46&t=gYhrfAybN4v5D7sLByha1g

防守垃圾我當係中堅 左閘傷哂先搞成咁
但進攻冇得賴啦
依家係廢到連入波機會都創造唔到
懷念敢帥
咁無左般奴係好大影響既
唔係淨係今場嘅事啦
已經由唔知邊季講起
之前曼ig出post j 貝碧底線控完轉身take起波過人再助攻果球
貝碧覆the point is train your first touch
龜頭兩季唔差都講得出
Arteta教阿仙奴第二年都差不多,是不是應該炒?
其實曼城、利記也一樣。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞