[我們中出了個光頭]曼聯終極FF來季歐洲賽資格暨吹水區 [2704]

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
你不如睇吓ffp條數點計先衝出嚟柒
Best XI都無邊個知
坦狗心目中最適合可能係福馬祖般
但球迷陣就係祖龍安猛

輸波又可以屌上面幾個係毒瘤 清哂先再評
偷左唔訓個名
未換好管理層炒坦有咩意思, 咪嘥錢啦
我啱啱醒起
2008歐聯我哋贏車仔
當時我哋應該係歐洲算係一線球隊

當時青訓計返福得11歲左右
即係佢哋個訓練應該係跟費sir套成長

4231 / 4411兩翼側擊
防守當時係man mark定zonal,有冇巴打記得
我印象中係捕位再拎波向前衝
當時前面有C朗、朗尼、廸維斯

咁會唔會某程度上解釋到
點解啲青訓唔啱新教練用
@糖兄
唔po 2024成績了
睇完呢場我都嬲啦,你估我聖人咩

但都係想佢繼續留埋下季既
好嗰啲又標籤即食
唔好嗰啲又唔睇唔上眼
結論永續坦狗
嗯嗯 唔關領隊事啦

你睇吓每年budget同盤數點影響FFP先衝出黎尻up啦弱智
有咩問題
坦下季踢返第一季既野咪得
反正都衰,差在未降班
不如用青訓啦
唔否定你個睇法,

但坦狗就係有咁撚多人盲support 都話自己唔夠support 果下無恥
都係睇管理層有無方向
CEO+DOF+Technical Director有方向再諗要咩領隊啦
反正而家先炒同下年季初炒無分別 今年歐國盃季前都唔齊人
係啦,我就弱智,你就最醒
都唔想嘈喇

買安東尼貴到,依家就算賣出去,都好大機會財務報表係輸錢,唔關坦克事

歐聯包尾出局減少收入,又唔係坦克錯

下屆冇歐洲賽,之後收入減少,又係「冇歐洲賽仲好」

其他唔數了
因為以前個打法係前面好多空位 前面三條友搞掂 所以如果有空位福係可以好好用 但依家打Transition 要傳控玩陣地 佢點會啱用
呢個gif真心on9

成場波岩拉拔俾麥總當狗咁撚,就係剷咗一腳就上神枱
有preseason爭好遠
未黎之前j到癲
拿鳩蛇教完歐國盃辭職ok?
同你個名一樣
值9M既gif
先唔講攻力
最起碼條防線 今年試咗30幾個組合
Top fit 短馬都唔知踢左有無5場
左閘就衰撚到下半季長期替工
中堅長期要出第4第5中堅 宜家連第6中堅都可以傷鳩埋要搵個回塘米路做替工

上季你見到dalot 華記 短馬 shaw 個種鐵血防守
你以為執好條防線
起碼守到 失球少 龍門唔洗場場比人雞姦先
想知幫坦克諗原因要留嗰堆人,當年係點睇椰子、v92、摩佬、SoB?

如果次次都係支持到最後,話俾多1-2年機會嘅,我真心欣賞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞