[我們中出了個光頭]曼聯終極FF來季歐洲賽資格暨吹水區 [2704]

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
有賭未為輸
其實坦克捱到今季唔炒都近乎必勝

下季單線,成績應該衰唔過今季,之後爭緊4、5名,就會有人覺得佢帶緊曼聯進步,唔炒得
我知,但咁都有得分析到批評
點會單線,重有聯賽杯、足總杯
老實講,係衰撚過街場,街場都唔會無人迫你無盛鳩踢上去
去得踢波,個個都想掂下波拎波踢

呢個play一開波上晒去,由onana直接斬,無視晒中場function
再加dalot係接應人? 屌佢老母條光頭係咪傻?

壓晒上去,比人反擊,然後班上晒去既中場得個跑字返去回防
呢d就叫足球
認真覺得踢到咁唔係淨係坦嘅問題
以曼嘅人腳應該我去教都唔會輸4粒俾精工

唔係人腳問題,又唔係坦嘅問題
咁應該係水晶宮問題
難以 慘叫 唯有 苦笑
所以一直講唔換管理層搵邊個都死,換隻替死鬼咁解
換啱到領隊未
換左10年都未搵到 10年應該連更狗都搵到女友了
講笑
你小學畢業未
邊隻屎眼見到我話人腳冇問題弱撚智
琴日既人腳,當你無中堅失四球無辦法
前面攻擊組合有兩個坦蛇想要既
入唔到波真係講唔通
根本大家都知強隊得兩種玩法,重課金即食,唔啱買到啱,一係玩體系,但要時間同高層識波知道球隊行咩方向,鏝就兩樣都有咪統治緊英超
今年暑假應該幾忙,睇占蛇團隊點樣執
坦9成9會玩足3年,希望就啲人快啲傷好齊腳練兵打返應該要有既野
老實講邊個揸旗就撐到底,講好左3年真係唔差在俾埋下年佢。其實第一年 4線1 2 3 8 已經好有交代,今年真係成季都災難級,咩人教都攪唔掂
仔都生埋啦
自轉 猛 海龍 呢度2億鎊
真係水魚
呢幾年比啲中下游球隊炒都唔係啲咩新鮮事
主場比般矛炒3球
作客比賓福特炒4球
作客比屈福特贏4:1
今場作客水晶宮輸0:4

原來今季比水晶宮雙殺
踢開波就知後防不穩前面好難踢,又要成日落黎幫波
每隊波最首要係要build 一隊穩健既後防,先有本錢攻
其實成績跌跌撞撞唔緊要,如果隊波係比人睇到係建立緊體系,係有啲嘢建立緊既啲球迷應該都唔會屌得咁甘,但依家隊波成績又無又唔知踢咩撚嘢
2024仲發夢一換管理層就重拾輝煌
就算管理層好
領隊亂買人亂安排訓練亂排陣亂搞戰術亂換人都唔會贏
更狗有啲保留
咩年代?
仲將一隊波斬開幾節去睇?
因為坦狗今季戰術主要由中後場發動,後場冇人比到波同hold到波,冇咗開始發動進攻嘅球員,今日又冇咗大家平時喺前場比波佢發板嘅般奴所以嘅進攻咪咪亂鳩哂
我地一於做英超第一隊行多領隊制度啦
聯賽盃同打猁狗就坦狗教 作客同打鄰居就蘇B教 FA cup就v92教 歐聯就摩狗教 一於黎個集百家之大成
大家對佢咁有信心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞