[我們中出了個光頭]曼聯終極FF來季歐洲賽資格暨吹水區 [2704]

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
呢下唔會幫坦狗講說話啦
佢擺明on9
我都有
估唔到成專佛咁,波都唔識踢
其實佢講support果段野有明確講係technical同communicational

我唔知你地點理解,上個post甚至有人理解做佢話買人無support
點樣聯繫到落買人度?
你唔想睇都會迫你睇 唔會炒
又死一個教頭
咁講即係你唔知點解曼聯受FFP影響
J黎j去都係得呢幕
又唔係咁講

你睇吓杜狗
反坦同支持坦大家都係鳩叫啫,連登曼迷有撚話事權
一直唔齊人
坦狗就一直都唔駛躝
咁坦狗有咩理由唔操死班球員令佢跛腳?
尋日軍醫講到明伊雲斯係未得
坦狗為保成績都要出佢
係咪又要入軍醫數

每兩個禮拜就打跛一個主力
坦狗份工就長做長有
杜狗 未洗夠4億wo
坦狗呢條list 起碼6億先得
其實買賣唔係佢去傾,呢樣野大家明白
點解仲要係度拗邊個買貴

過去10年,曼聯無論買人定續約,都係比人當水魚咁,呢樣唔關坦克事下話?
麥龜咪近年最典型例子,8000萬,就算今季好左d,真係值?
咁唔通屌蘇仔買錯?
米路老化先係最大問題,從來冇見過一隊波防中位差會有好成績
v92段4141
卡域克一傷又係即刻出事
其實佢進攻一路都無form
但就不斷賴傷

前場一個簡單三角短傳都做唔到
賴後防傷, 真係好無恥
Apart from Mourinho, the manager didn't get the players they wanted, and that is what you need.

原文直接講呢個喎

老實講,呢個情況咁樣講,真係摟屌
唔少以為而家炒咗坦蛇就解決問題

曼聯未穩定咪害死新領隊, 不如俾埋last一季坦蛇執手尾算

再講, 拜狗都無人去, 唔覺邊個會想嚟
咪撚再賴傷既屌你老母

前場般福祖龍安今季大部份時間都available
有撚組織過咩

唔好吹到中堅整體乜乜柒柒
咁你以後11個正選只要傷一個都咪撚踢la
拜超都搞唔掂, 旨意佢救到爛攤子
高山
車仔又好水晶宮又好
話你知前場幾個配合打得好入到波
成隊波個勢就係度
車仔同水晶宮防守好咩?中場好好咩?一定唔係
但前面幾件行雲流水火速入你兩粒對面就散
後防傷兵問題就更加應該靠前場帶起隊波
然後打成季入得咁好最靚既全部中後場球員

泰仔算厚重, 無畫埋一眾英超領隊save ten hag
其實柒咗咁多場,仲要輸俾水晶宮4:0,準備低分過歷史最低58分,屌柒佢咪屌柒佢

唔好理嗰個係咪坦克,唔係咁都唔批評得掛?

另外,麥龜80M一定係貴,但最少SoB都識用
安東尼、猛呢啲真心欽點要買,真係直接變成蟹貨
高山首席迷坦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞