[我們中出了個光頭]曼聯終極FF來季歐洲賽資格暨吹水區 [2704]

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
LM恥笑傻坦
你唔會唔知蘇三係俾麥龜送上路掛
快撚d死光頭佬屌你老母
明明坦狗就係柒在無form 無組織
但坦狗就spin哂去傷人果度

話定佢聽呢度年年都傷幾件架la, 佢自己辭職咪撚教
我就係你講既呢個人
由摩連奴起,每一個我都覺得太快炒
你睇下曼城車路士巴黎,油王入主後幾多年先拎第一個聯賽冠軍,莫講話歐聯
人地大把錢,都要咁耐,曼聯憑咩快過人地?
仲有班主無球會管理經驗,唔投資落硬件,等等因素呢?

再者,使左錢唔一定有成績,唔使錢唔一定無,基本上過去幾年既英超就係咁
李城用幾錢拎冠軍?白禮頓升班後用幾錢所以頭兩季好好成績?曼聯過去10年用幾錢,重建完未?
根據經驗,兩樣野個關係間接到無倫
呢個就係事實
不如話係sob置麥龜於險境
「仲話我迷坦既唔該你地聽番節目」
「更衣室未亂」, 今季輸哂都無問題
Sob識用麥隊
坦係抵屌
但唔好吹奏sob
高山對眼分叉係咩事?
咁我明了
我以為講緊technical and communicational
無睇到呢段說話
蘇三就係死用出事, 點解讀到蘇蛇識用

就算蘇二都無今季咁搶眼, 計唔計坦蛇識用阿龜

自轉阿猛下手會翻生了
夏天ashworth上任炒唔炒坦好
冇吹奏

麥隊係踢過1季多啲嘅好波,但一定唔值咁貴
但比起買安東尼,就一定比較值,就係咁

我到依家都覺得麥龜冇價就好賣
今季踢得好啫,你點知下季會唔會又差返
到時又賴麥龜踢唔到控傳攪衰隊波
高生老婆勾佬但仲肯同高生做愛=兩夫妻勁恩愛
比多兩季
坦蛇算唔算長傳急攻踢法陳舊
踢到宜家Dalot POTS冇異議啦?
續約俾多3年佢重整隊波
咁你都係輸波嬲想屌柒佢姐
呢樣唔同你討論啦

但你話蘇仔識用麥龜,就不敢苟同
當時既麥龜係全世界都覺得要drop兼揻柴,災難級表現,點識用
傷咁多人仲想點?

下季一定要場場11個正選唔傷先可以入返前四
最好回塘都唔回得, 一回就係球員問題,
個個25歲既鉲鐁銤鏴咁fit
麥麥送其實有咩好J
取消佢la
英超史上最柒果季投poty 同男歌手頒個金獎比周柏豪一樣, 好唔好意思攞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞