新任「超人」的電影定裝照公開

270 回覆
29 Like 103 Dislike
之前冇底褲咪幾型仔
而家再拍應該會係信蛔教肥力架tb
貼啦 開心些牙
有乜美感
佢嘅Fans 同 Haters 都係好Toxic
好有趣呢個現象

有Fans 盲撐佢,Rebel Moon 講到話超正,明明只係值6/10 呢個分數
Haters 就會人身攻擊,唔係講到係
最憎乜嘢“重啟”
經典做得好地地
又重做一次仲要衰過以前
佢半身嘅style 都好兩極
但係變到邪教咁就估唔到
自問鐘意Watchmen 同BvS
但係其他戲甚麼rebel moon 真係搞唔掂
https://www.slashfilm.com/1157173/zack-snyder-thought-long-and-hard-about-keeping-supermans-underwear-on-the-outside/

As the director explained: "The reason why his underwear is on the outside of his pants, it's a leftover from Victorian-era strongmen. I probably looked at hundreds of versions with underwear. It fell by the boards because I couldn't make it consistent with the world we were creating."

點呀你仲想點discredit佢
呢條友操得太急操到個樣老咗好多
仲話搵個後生啲嘅做
而個樣又老又唔夠HENRY靚仔
其實佢本人都move on左 有時真係想叫成日嗌restoresnyderverse班友不如唔好ff咁多就算賤巾dcu收皮 都唔會搵zack返黎搞 Netflix 更加無可能會搞dceu
如果係廸士尼拍真係有可能
#sellthesnyderversetonetflix
Army Of The Dead 同 Rebel Moon 真係冇返睇嘅意欲,好多DC fans serivce,睇到幾反感

Rebel Moon Part II 講返其他角色嗰Bg story ,就咁圍埋之後一段段咁講 唔係掛,咁lazy writing 仲要分兩Part 其實無必要,Part I 個Final Battle 姐係廢

黑澤明嘅《七武士》係正,但人哋個角色好鮮明,好有人文精神。
黑澤明仲要係我其中一個最愛嘅導演
都幾肯定冇move on
佢話Storyboard 同個故事有改咗嘢
放完snyder cut出嚟後就已經咁講過啦但佢都知唔會有機會拍啦下話
唔講清楚啲我以為ching 你2024 年已經唔著底褲
可惜劇情差到on9 浪費咗個角色
1993年 30出頭
Link?
睇過佢套喪屍片
屎一樣
件衫真係搞不撚掂
又去返cw劇果d低成本衫既look
你肯定係無睇黎緊套deadpool trailer
珍 都埋咗尾就算啦
係覺得炒Henry 再recast 好on9姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞