新任「超人」的電影定裝照公開

270 回覆
29 Like 103 Dislike
Henry
除左MV有咩戲係搞掂到美術同攝影就會好睇你答我喇
比多套戰狼300你喇你再數下囉仲有幾多囉
明明其他好似劇本先係最重要個D講到好輕鬆咁
屌你叫人管撚完最撚惡搞個樣然後自己攪功
當年呢張又冇人屌咩
我唔反對你話佢作為導演能力有問題 我只係想指出佢美術同攝影真係有一手姐 你睇下呢個superman件衫幾柒
所以咪叫佢走番去拍MV唔好拍戲囉
家陣佢都好難揾人幫手執屎管架喇你知
佢最掂個套MOS係邊個管住你睇下先
後兩套真係冇人管咩料喇喎
Rebel moon係直情證明左堆教徒成日田屌夜屌既WB都唔知幫撚左佢幾多就真喇
王家衛啲戲算唔算?
佢啲戲都係有時唔知做咩

仲有Wes Anderson
David Corenswet 成193cm 咁高
其實好多戲故事好普通,都係老土嘢
但美術真係拉咗分。

Poor Things
九龍城寨之圍城
Across The Spider Verse
MOS係Nolan監制而且唔係掛名係有份度個隻.....
冇人管咪BVS第二次出場隊死超人第3次出場就復活囉
Rebel moon直情自己證明自己幾勁啦
啫係如果一個導演一離開D"逼害"佢限住佢既人就拍到成pat屎
咁究竟佢有水平定管佢個有水平
不過放心Netflix專收呢D導演佢大把機會證明自己
Rebel moon拉到幾多分咁
不過講講下下明明用用下王家衛Wes Anderson黎比
估乜一跳跳到咁低係咪睇唔起zack大導
唔好拎呢啲同ZS比好唔好,ZS嘅故事係邏輯上唔通,情感上又帶動唔到觀眾,真係搞不撚掂
Zack Snyder 做導演能力係有問題 但你又唔好講到wb係無問題先得架就係佢哋d處理方法有問題先搞到nolan同ben affleck都走
點解轉人
慢動作耕田同斬草都叫做攝影同美術好?
竟然可以白人男人做?
你明唔明
咁得美術攝影好有春用得架
5/10 +1 = 6/10
我無話Rebel Moon 好睇
只係同你講係有呢啲戲嘅存在。
世界只有黑同白?

Btw Yorgos Lanthimos ,鄭保瑞,Spider-Verse係好嘢嚟
佢拍出嚟既shot 同dceu既服裝係靚喎 你睇下the flash無左佢之後件衫係幾咁柒?你再睇下賤巾呢個superman件衫又係幾柒?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞