新任「超人」的電影定裝照公開

270 回覆
29 Like 103 Dislike
咁最多只係話佢有份approve,唔代表個idea 由佢度出黎
https://youtu.be/TrVOEWPq2Lw?si=CaBPBl0uQzS6Ok41

成班人開會度出嚟 佢做導演點會無份
Michael Wilkinson其實3套整左3件出超人衫黎
未計黑色個件
其實呢D服裝設計野比起咩idea做出黎先考功夫
你幾好idea冇錢冇勁人做鬼用咩
MOS 個故事係Nolan 同 David Goyer
劇本就David Goyer
所以關Zack Q 事咩
又未至於唔關
不過服化道呢D講到尾其實錢同人重要過咩idea啦
又夠鐘又要攞rebel moon出黎鞭下
你就咁望都睇到D衫係唔夠錢當然睇落都有人J得落
The film is written and directed by James Gunn
想"貼身"你衫底係呢樣咪得
你唔係以為真係咁勁肌肉下話
上面有人話Zack 啲服裝構思真係好正
但明明係costume designer 構思再俾佢approve,又可以將個credit 俾哂佢
班Snyder 性戰士都痴孖筋
貼埋片比你睇都話唔關 你呢啲就真係盲反
咁無左條底褲呢?Zack's idea or other's idea?
救人要‘’緊‘’
你屌左我唔貼了
唔洗理佢啦
擺明盲反嚟佢鐘意點就點
Zack 最垃圾 James Gunn 神作
都係你醒 一睇就睇穿
你啱
導演監制無份話事
好野唔關佢事淨係衰野關
有底褲先show到下面勁big
你自己搵下
你問件suit 關佢咩事
講俾你聽件suit 係Snyder 係有份比idea
都被你話性戰士

你都痴孖筋
Homelander屌nazi 啊婆
偷飲契媽奶 再殺契媽
屌變形肥佬
再公開屌左膠

Superman對比之下 廢到抽筋

其實要有返咁上下大隻先著到,
個件底衫都係跟演員身形做Sculpting 做出嚟
鬼佬都好多呢啲盲反 有啲癲到直頭話抵佢死左個女 唔講以為個導演殺左佢全家
好彩唔係力架加基佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞