新任「超人」的電影定裝照公開

269 回覆
29 Like 103 Dislike
就在詹姆斯岡恩接任 DC 聯合執行長,並宣布重啟 DC 宇宙後,今(7)日稍早 DC 在官方 X(Twitter)上,公開了首張新任「超人」的電影定裝照。

《超人:傳承》作為重整後的 DC 宇宙(DCU)作品,是由 DC 聯合執行長的詹姆斯·岡恩親自執導,目前預定將於 2025 年正式上映。電影找來了大衛·科倫斯韋(David Corenswet)接棒成為新任的「超人」,並且將聚焦在克拉克肯特,也就是超人年輕時在星球日報的故事。隨著今日 DC 於官方 X(Twitter)上曝光了超人的首張定裝照後,大家也可以藉由這張照片一探新任超人的樣貌。

https://m.gamer.com.tw/gnn/detail.php?sn=267389
好似好老
2024年仲著底褲成套suit仲要整到咁電視feel 柒到呢
點解要加底褲
漫畫撚中意 本身近幾年d真人作品 超人已經撇甩左浸底褲老土味 henry同cw超都幾型 條戀童james gunn又整柒返佢
中間會唔會轉suit

紅底真係難carry
連登仔鐘意Marvel丫嘛,
搵邊個都屌架啦
後面個特效好柒
成張相唔靚
著紅底係面好似變態咁
佢啲服裝構思真係好正
唔好講超人
閃電俠冇左佢套新suit即刻出晒事
同之前個個好似
咁快就屌睇咗套戲先評
James Gunn拍親都出色,對佢有信心
講緊套衫真係好唔掂
好彩唔係黑人
岩岩先開拍
後面當 concept art
換個角度睇依家嘅zack其實得返美術同畫面可取

啫係管佢個個勁啦

女超人正喎
出咗再算
當日肥ben出圖個時都俾人屌到地底泥
但美術同攝影真係佢自己搞嘛
你成套戲成品得美術同攝影掂就死啦
番去拍MV算啦
況且我都好想睇你地吹rebel moon呢兩樣點撚掂喇
上面咪就係話如果佢淨係搞美術同攝影 有人管佢其他方面咪好囉rebel moon係拍得柒喎
先前個套咪幾型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞