<鬼滅之刃柱訓練篇> 討論區

1001 回覆
57 Like 19 Dislike
憎珀天之前幾個分身都OK
憎珀天如果合埋之後係個厭世性感女
同戀柱上演色色大戰應該會好睇好多
唔使變女人咁都已經夠
點都好啦,總好過不斷打條幾頭龍無聊到爆
同埋炭仔個性格咁謙遜, 應該唔會覺得自己可以同柱平起平座.
佢應該將D credit比晒天元, 無一郎同大波
諗落控制左政府
就可以迫政府派軍隊滅左鬼殺隊

理由想要幾多都有

柱都唔會想殺人結果就被滅
講長命其實真係因為故仔至出黎

佢拖到現代可能醫得好自己
其實佢出山既話殺下弦應該冇難度
無曬下弦喇
我指級數啫

上弦唔係個個都有屈機保命法

打上六五四應該都得
當然指圍抽
所以睇番無限烈車
真心覺得大哥沒有輸

單挑既話其他柱都唔可能單打贏到格鬥家
大哥都只係差少少
無限列車果陣好似就係因為帶刀比popo追所以先要跳上車?
其實劍心都成日因為帶刀比popo追.
果陣又無監控, 都係捉到就捉, 捉唔到就算數架啦.
大哥我心目中係頭4黎
有無人電腦版黃viu 全螢幕唔到
大把
adblock

係唔係應該置頂
差少少
罰你重睇動畫同漫畫三次
唔係share左D飯盒比炭仔同豬頭, 大力少少𠝹頸果陣上三頭甩埋了.
明明睇左漫畫, 但戲院睇呢幕都係好肉緊
上三放太多水唔作得準
雖然放水放到自己差啲死係好on9
上三真實戰力係無限城對開紋義勇同炭
對煉獄完全唔係嗰皮
招攬多過真打
唔明點解好多人覺得炎柱同上三係五五開,上三由頭到尾都係hea打,打兩嘢又同佢吹下水拉佢入會,係去到後面發覺玩大咗先要斷手走

佢出真力應該要到後面
打水柱同炭
先見到
好多炎粉係咁
上三vs炎: 咁多年都未打過炎柱 正 睇下咩料
上三vs水: 水? 之前打過 練得好好 十一型?未見過喎

之後好多人就吹咩 炎有紋就打得羸 明明放水放到
棄啦
出年再追
後面篇章多數都會再原創,話唔定兩季都唔夠,
漫畫日出篇好似頁頁都係血肉橫飛
本黎麻麻,但今季訓練篇太平淡,反而相對地有趣

無限城我都係鐘意忍小姐對神棍果Part,重睇漫畫仍然都覺正,其他部份重睇次數唔夠呢場對戰多
妓女花街篇係最鐘意既一季,打到爆廠加埋隻妓女鬼索

之後就到火車篇炎柱大戰奇禍座最正,其他篇數都係麻麻,純為推進劇情去無限城篇

純brain storming,我想動畫篇無限城完後,可以黎個原創既後代校園篇
眼濕濕明顯因為有靖兔回憶

佢教主角點出刀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞