<鬼滅之刃柱訓練篇> 討論區

1001 回覆
57 Like 19 Dislike
咁講 炭由頭到尾根本都唔係以做柱為目標
而且佢自己都唔覺得自己有能力勝任柱呢個名
同埋到依加階段 其實主公又好 其他柱又好 其他隊員又好 成個鬼殺隊都只係緊張殺唔殺到無慘 主公又就死,無咩空閒諗呢啲虛名

所以唔交代係好合理
呢樣野我真係睇到r曬頭,人哋著緊殺無慘,佢哋就討論升職 根本動畫入面都who fucking cares
香港人奴性好撚重
最勁係每季既歌都好岩果季既feel
佢差唔多重新編排過d 次序,
我印象中蝴蝶忍同香奈乎 段對話係後面打上弦時既回憶黎。
最尾一幕如果,起番首紅蓮華真係起雞皮
音柱少咁隻手都依然咁型
到目前為止 遊郭果幾集大戰同震撼都係無野超越到

第二就係大哥對上3
呢到冇改,漫畫131中間就有個一段
後面打上弦的回憶係講點殺上二的內容,呢段係專登停左冇講落去
用brave browser睇
觀感上仲好過鍛刀村
音柱d老婆對波就露晒出黎
音柱本人完全唔露d肌肉益下女觀眾
炭仔練到爆曬肌血氣方剛望住三個爆乳妹都可以無扯到
其實鬼滅呢啲平淡位都好睇
Ufo真係漫畫救世主黎

Btw 如果無限城分2集戲上,ufo應該係搞完part 1
依家可能係配音階段

希望今年最遲年尾可以睇到戲院上part 1
下年4/5月將part 1變電視版 再加part 2少少
之後10-11月上埋part 2
咁就perfect池
無限城前梗係整翻套前傳cap 多轉水先啦
上面講左,政府就應該唔會收鬼殺隊皮
佢d百姓仲要靠鬼殺隊保 同埋點會收鬼殺隊檔 俾鬼獨大 佢都無好處
都唔驅想睇晒咁多柱既前傳
以ufo 實力一定會再加內容,無限城其實出兩季都得啦
一季打新上四新上六,上一二三,仲有日出篇打無慘
我覺得今集首主題曲超好聽
主公&無慘對唱

反而 我唔鍾意Aimer果首
我上面都講左
就係要控制左成個政府先

再可以學火鳳借用本身史實來加強虛構劇情
日本最後一個內戰就係班揸刀武士反廢刀令
班武士反正苦 最後冚家剷收皮帶出鬼殺隊都滅團
戀柱出場果一幕都好正好熱血
令我諗起美少女戰士
我都唔多好aimer果首
https://twitter.com/shoot_drive/status/1794750969764606289?s=61
義勇:
你們這群傢伙別老是把聲優和角色關聯到一起啊
鍾意大哥對上三多啲
配樂無得頂
所以抵佢有三個老婆

音柱真係好偉大,犧牲自己都要保護大家,同大哥嘅精神一樣,斷手同冇咗隻眼都無所謂,仲要為咗自己退出鬼殺隊而內疚,見到佢咁嚴謹訓練,都係為咗啲隊員好,其實佢先係最唔想隊員死嗰個
啱呀,我都想睇

大哥VS佩狼
義勇、無一郎點樣成為柱
風柱VS姑獲鳥
可以順便講埋花柱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞