<鬼滅之刃柱訓練篇> 討論區

1001 回覆
57 Like 19 Dislike
日本人尊敬天皇,應該唔會係漫畫度搞天皇喇
冇錯咁撚廢嘅上六,完全侮辱咗墮姬同妓夫太郎

下六就有佢份,講真新上四都廢,只係煩但毫無實力,根本為升而升,我反而有啲好奇點解冇新上五,會唔會動畫有特別劇情
有個疑惑,鬼既應該係靠食人變強,越食得多就越強,咁上三同上一其實鍛鍊黎做乜,唔係都要靠食人黎變強?
而上一連變左惡鬼個樣都接受唔到,又接唔接受到食人?
ching,少年漫畫討論強度有幾出奇先
Viu用Firefox chrome safari 開晒電腦iPad 電話都無字幕
要熄左防廣告
上三唔食人 純粹靠練
練嘅原因係佢生前性格入哂血
一味鍛練成為最強

上一就係因為開紋25歲會死
怕唔夠時間鍛練超越緣一先甘心做鬼
至於佢食人呢樣野好似無點提
又嚟
咁天皇尊唔尊敬三文魚?
上二有講過下點解上三唔夠佢強,就係
話上三唔食囡囡,唔知點解無惨都比佢咁做,而佢自己就專食比較補身既囡囡

所以上三應該有食
上三應該有食人, 只係唔食女人啫.
其實無講過食人係鬼唯一變強既途徑, 亦無講過鬼修練唔會變得更強.
好似只計動畫排名
到邊個出場就邊個最勁
動畫做得靚唔靚/ 跟得足唔足/ 原創好唔好睇
呢D都話有得討論下丫

拗排名真係唔知做乜9
我都好少join d排名討論.
不過無所謂啦, 鬼滅有咩topic唔係討論到爛晒.
個post又唔係好熱鬧好多人, 宜家傾呢班又未必係之前傾果班, 大家都係求其R水吹等新一集啫.
同埋討論邊個勁D都係人之常情, 鬼殺隊自己都想八下邊個柱最勁啦.

少似
你個名match

今季邊做到咁遠啊 又要等劇場版啦
重睇遊郭篇都係覺得墮姬好撚好J戀柱都冇佢咁正

好心整多啲好似佢咁嘅意淫角色
首歌到而家都未有100萬點擊
搞唔掂
補充多少少

「墮姬與哥哥共殺死過22位柱,其中墮姬殺死了7位」,淨係呢樣已經要升啦又話幾百年都冇人殺得死上弦
炭治郎係
頭柱
可能之後出無限城篇啲人就會返嚟睇返,今季啲歌不論畫面同歌詞都好有心機,純粹同頭3季比冇咁好聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞