Now E 冇得睇歐洲國家盃 2024

1001 回覆
43 Like 7 Dislike
有 平時睇英超嗰啲都係清啲 但係你問係咪真係4K就真係睇唔出
頭先諗住試下join
發現nowtv app 一定要做會員
而做會員係有條件 一係要比身份證
一係你之前用緊佢個d 服務去連結
唔可以好似nowe 咁 create 個新的.... 好煩
愛奇藝體育 200幾人仔 英超加歐國盃
有何輝講波啦
你係咪之前有Now TV Account?連左盒仔
如果係應該要unlink
用大陸VPN?
chrome裝個vpn extension 就睇到啦
想電視睇
唔關事 我係想整個新ac 去買plan(因為想同人share)
但原來佢整新ac 係要驗左你id 先
都幾煩
但我之前幫朋友開得驗mobile,sms,
想問FA cup決賽,有無得用VPN去英國免費睇?
好像沒有香港手機注冊...
最後琴晚有冇
上面openshop 之前賣$8xx 姐係出面應該有得大手入
我冇睇
但係預告節目係有4k channel
我入nowe 睇 真係寧寧捨捨有場final 4K

好似有
我懷疑佢出錯價,做咗一日兩日就冇
原價賣應該都係dealer? 因為賣原價姐係低過原價入
原價賣我唔搵dealer 啦, 我nowtv 直接買重有rebate
所以佢賣得姐係有水位 應該唔止佢一個賣 遲啲細鋪可能會減少少?
想問下,原本用開nowplayer睇,係咪就咁買980果個入code?
但係而家距離開波唔夠一個月,我都見唔到有人賣。再唔賣嘅話根本就唔夠時間。
應該唔係,你應該要搵sales買$980 plan
佢redeem,code 講明係(無機頂盒版)
因為我用緊親戚個now既nowplayer
姐係都要搵返sales先搞到?
咁又係 唔知間野啲貨點黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞