Now E 冇得睇歐洲國家盃 2024

1001 回覆
43 Like 7 Dislike
如果佢之後英超跟nowe 一樣可以買pass咪ok 要簽約真係不了
照咁睇個模式應該同now e一樣 都係上網買上網睇
見佢歐國杯都有出通行證 但暫時好似冇公開賣
Now tv 客戶先買到
我而家NowTV 俾緊 $351 體育台全餐.. 因為我都睇得幾足幾多, 其實我覺得幾抵..
要機頂盒都不了,無時間等條友上嚟裝機
我就係見到有間證券行開戶有得送通行證 唔係出名果啲
所以我估之後會唔會公開賣
Sim 張信用卡都有

要簽夠7000 先送
而家已經唔洗機頂盒都睇到 係爭簽約呢樣野就同nowe一樣
ControlID咩原理?同vpn有咩分別?要唔要收費?
euro 2024 無4k,now tv 憑乜仲要收$980?平時1080p啲畫面都已經好差
依家nowtv 好大機會轉 一炮過俾錢

https://www.nowtv.now.com/get-started/

個訂購畫面同now E差唔多 係差裏面嗰啲plan
Now e正式收皮
唔知佢呢啲可以幾多個人share
機頂盒可以1+2
$980係正價 大部分買嘅應該都係$580

同埋成日講憑咩收呢個呢個價 聽落真係有啲un耳

一個班商家佬 獨家提供個服務 就係憑出一個價有一定數量嘅人買 咪定咩價
實有一班人覺得貴唔買 另一班人覺得合理照買 佢目標係賺到某個數嘅錢 唔係要全部人都買
要加購服務續約先可以$580,好多人完咗約可以用返之前合約價錢繼續用,未必會再諗續約

無4k但你有返個正常高清畫面質素嘅話,$980都比得落丫,而家就係個台咁多年都做唔倒丫嗎
都係要你食埋啲娛樂精選
咪sim7000 唔難 整個交租app都得
你英西意德都睇?如果淨係英西 nowe 仲抵 都係播足
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞