Now E 冇得睇歐洲國家盃 2024

1001 回覆
43 Like 7 Dislike
有機頂盒就1+2 online
冇就2 online 同nowe一樣
哦,咁其實同 now E完全無分別姐。我本身唔係Now客戶,比$980就可以電視/手機用apps睇。 咁都ok ge, 初頭以為一定要買左service先可以買pass
等到時d pass平少少先買
會平架咩? 之前Now E個英超西甲plan等極都係同價
now會有d promote code
又有d kol有
但呢1-2年好似少左
過兩日雙曼決賽同歐聯vpn有無得免費睇
變做$980了
咁快縮
個分別就係到呢得冇得逐個賽事/項目訂,nowTV 屈人食 bundle
https://www.nowtv.now.com/get-started/
你禁體育其實係有 nba果d已經有得買
但係英超歐聯果d唔知會唔會出
原來歐聯都出埋
2016一年
歐洲三寶要睇下beIN 嗰邊續唔續到先知 (今年播映權最後一季)
英超嗰邊要等now睇下點做
我諗佢個模式同nowe基本上會一模一樣
但係唔知佢下年仲放唔放啲pass俾dealer 賣
如果冇dealer, 硬食佢official plan 就會貴好多
唔係好明想問下而家其實係咪即係nowe轉左nowtv 呢個app 張通行證個模式係同22世杯果張一樣只係換左app only
想問下now player嘅4K台睇唔睇到4K畫質嘅?定一定要用nowTV機頂盒先睇到4K??
係, 但如果你本身係nowtv 用戶經sell 屎訂

可以1+2
一部Now TV盒仔,兩個app同時間睇
要用app或者windows edge先睇到4k
mac用edge係睇唔撚到
所以係同nowe一樣
Thanks
所以手機/ipad/電視用app係睇到4K嘅?
今屆歐國盃好似無4K
yes
app正常冇限制
但係可能有delay問題
以前睇Nowe我fd睇俄佬台
我俾fd劇透返轉頭

唔係嫌西咸搵link煩都唔幫襯佢
Nowtv app 有冇4K 揀睇先?如有4K場次
Nowe ok
窮撚無錢睇好慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞