Now E 冇得睇歐洲國家盃 2024

1001 回覆
43 Like 7 Dislike
仆街白頭佬
要等 now 執過晒 d plan, d 乜鳩spot, golf 塞晒喺6星入面冇得逐個賽事分開訂
佢棄nowe有好多問題要處理
F1 motogp開季冇耐 都仲要繼續now e 除非佢逼你去nowtv
佢nowtv又要重新執過啲plan
又要搞要唔要機頂盒
根本亂鳩晒
應該至少用幾年時間 fade out, 而家 now e 仲賣緊年費 pass
做一個decision都可以搞到一pat pat 呢間公司就係垃撚圾
其實唔難
email 你轉, 比埋code 你redeem.
你叫it狗做呢d migration好易出事
我聽過now e係有d user係一直冇俾錢續plan
但可以繼續睇又冇俾錢
Now 隨身睇 +980 pass 睇到?
yes 2 devices
好似要簽約, 唔可以淨係比$980 冇合約
可以試左,去到俾錢最後1秒冇俾
樓上自爆阿
上面幅圖我轉載的
Richard 就係計算得盡

Csl手機網收得差,Mtr load空氣

最受歡迎既Nowe又摺左佢,逼轉Now
等埋英超plan先諗 ,之前都係收人哋馬會vip pass
冇人放, corosuell 都冇
今年好怪
前年世界杯好似仆哂街(以廣告收入計,觀眾客戶就唔知喇)
出埋咩AR都搞唔掂
冇計
大環境係如果我地呢班客唔係咁堅持聽廣東話
其實大把途徑睇
其實佢出個平平地plan
或者放响VIU免費播
吸多D人join收廣告可能仲賺得多
歐國盃又西時間 睇大陸網算
Nowtv最衰係乜到無4k
無4k都算, 睇波睇F1完全都唔係高清, 除非手機用隨身睇,
電影台又開始無嘢好睇, 個使用介面又慢又廢
所以我睇nba都直接買league pass算
收成300幾400一個月, 俾啲咁嘅質素, 仲要續約永遠無優惠
點會完全冇4k
英超f1網球大滿貫都有喎 雖然唔係場場都有 同埋唔多
唔用機頂盒睇4k係衰在要用app或者edge
我諗會係講4K 要錢
nowe 4k 包埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞