Now E 冇得睇歐洲國家盃 2024

1001 回覆
43 Like 7 Dislike
仲未有英超plan?
以往決賽youtube播咪幾好,有一年歐聯決賽仲有4k
今年歐聯歐霸都有4K
https://www.openshop.com.hk/product_32965.html

最平$833,之前個巴打$980做左苦主了
所以最後其實都係同nowe一樣
之不過統一個platform
都係有呢d零售pass賣
再遲下應該carousell有好多
已經有人放緊
$930
Where??
UEFA講左冇4k啦
the governing body for football across the continent is said to have elected not to continue with the practice, with this year's Champions League final and upcoming EURO 2024 set to be filmed in 1080p HD HDR.
聽晚場波 now 613 已經有返啦
用 beIN sports 唔知有無歐國盃睇?
有手機app又有電視
係喎 我都見到now有番
咁奇怪既
冇YouTube 睇唔到了
今年要上discover plus個網站或者用佢個app睇
sales應該係要淘汰
留返少量就夠
新一代全部自己上網訂
現有nowtv user 其實要俾幾多錢?
係咪nowe 其實冇分別,nowtv 仲好,可以係電視睇
$266一個月無合約,有4k,但得英超西甲+discovery channel果類型嘅台,仲有一堆你唔會睇但又要包埋喺個plan 入面嘅垃圾台
我係nowtv 官網話要$980既
我誤會咗以為你問平時比幾多月費

nowtv user$980,續約就$580
想問下我買左 通行證 ,有無得睇個歐國盃新台,想睇阿鵬 鳩噏
616台應該有,但末開台
依家有 618,619台係睇歐國盃
Sorry我想問Now TV個apps最多幾多個device 同時? 因為Now E係最多兩個,可以搵人share一半錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞