Now E 冇得睇歐洲國家盃 2024

1001 回覆
43 Like 7 Dislike
最煩d大陸link隔一排就會成個網無左,又要唔知去邊到搵返d直播主

佢有冇過同時support幾多個device?
其實我比三舊水一個月
主力睇英超歐聯歐霸 有時睇西意 法甲無睇
我覺得抵睇 4k直出睇過翻唔到轉頭
以前英超1星期1場 呢家1星期差唔多有3-4場
最on9 係每月已經比晒錢有體育組合都又要再加錢買通行證
呢個世代根本now e 先係正常做法
Now tv 又簽約又買組合都on9
Now 部門識諗就應該所有now tv 組合pass 都放去now e
佢個通行證可以就咁買唔駛簽約
唔知佢係點嘅模式喎
未必一定要電視盒睇
可以同now e一樣2部online
交完cut form 會有人打比你,大概係現價貴少少

記得堅持cut , 過兩日會有人offer 返原價比你
憑獨市
所以唔知佢體育組合同歐國杯係點玩法
如果體育組合一定要裝盒 咁就1+2
但歐國杯可以就咁買 咁冇理由專登裝盒睇嫁
所以我意思係 覺得貴冇問題 一個定價喺市場唔係要做到全部人都覺得抵

商家佬唔會出一個service開一個冇人肯買嘅價 佢定得就代表市場上有人買 佢一方面有買賺到下錢 一方面聽住啲人話憑咩咁貴 佢哋只會得淡笑
應該殺死nowe, 統一now player
佢唔係bid咁貴,點樣出師有名收咁貴。如果佢真係低價落,一陣tvb 真係落左個高價,佢無左幾年轉播權,間公司可以步有線咁執笠都似。所以我覺得佢地反而唔敢搏,咪當消費者幫佢攤分成本。
大賽tvb邊有錢投 分分鐘minimum charge都俾唔起 盃仔都仲有可能搶吓
有線死埋之後 基本上而家得now仲有能力出錢投大賽 其實而家now有時都已經同外國台合資投 都唔會自己出哂咁笨
似係咁 似係佢自己公司宣傳戇撚鳩 講啲嘢清清楚楚就唔會搞到大家都唔知發生咩事
咪係, fb 官方channel 都冇
但靜雞雞放上網
早啲宣布雞咗NowE咪一了百了,順便可以炒人
TVB 人都唔夠用

講波離離去去都係果三四個

點做到個個星期直播英超
搵到答案
要盒= 1盒+2部同時睇 即係同現有一樣
唔要盒= 2部同時睇 即係同now e一樣

您了解Now TV 服務可以不連Now TV機頂盒使用,但是Now TV 機頂盒可能為用戶提供某些附加功能,包括但不限於:
i. 訂購Now TV 服務不連機頂盒只可在最多兩部可支援的裝置上同時觀看直播或自選節目影片; 但如訂購Now TV 服務連機頂盒則可在最多三部裝置上同時觀看直播或自選節目影片 (其中之一部裝置為Now TV機頂盒)
英超睇足, 西意德揀黎睇
又會睇網球桌球
啱啱續約佢比埋nba我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞