2023-24 NBA季後賽討論區 (19)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
唔好咁講啊班湖人仲追J緊young core會家
76 下季暫時得得安碧大哥同Reed 有合約
將Tobias換成其他相近salary嘅球員76已經過咗骨
搵PG做返我雷嗰個3D神嘅角色76又可以蝦蝦霸霸
迷占中意弱化占隊友
反占就中意弱化占對手
Las Vegas gambler
Maxey 3+1 夠唔夠關鍵

唔係話犧牲咁多pick交咁多稅組三巨頭有錯 但都唔係亂咁組

不過唔知佢覺得有三隊唔會係邊三隊 刺?
我覺得成件事最大問題係處理大麻頓 如果留到佢應該冇咁難睇
Rudy Gay談Kawhi Leonard在馬刺期間的風暴:

就是球員本身受夠了,或許有很多說法,但是我看得出來他只是受夠了、厭倦了,想換個新環境。這是我經歷過最瘋狂的狀況,雖然這聽起來不是什麼新鮮事,卻是我球員生涯這麼長時間以來第一次見到球員的權力凌駕於球團。

我想這是球員賦權時代的起點,即使不是LeBron (James)這樣的頂尖球員也會跳出來說,我想要這樣、這是我的立場。當然他肯定想要健康,不過我不認為這需要離開球隊,我認為他想換環境的動機凌駕於其他事情。

Source:
https://twitter.com/TheTyJager/status/1786146084110418344
佢地話大麻頓啲缺點係事實 但就整色整水好難睇 踩到大麻頓一文不值但溜馬個頂薪offer最後咪又係match
其實喊有乜好笑 雖然我依家都好憎佢
瀨球迷好癲
聽舅父話
Soft囉 又唔係輸Finals game7喊乜鳩
依個數據冇乜意思 輪流大炒30分都可以好close
好乖好孝順
我認為反佢既人應該負上最大責任真人版
最錯就係交易咗CP 3,無cp3太陽什麼也不是

Cp3幫太陽墊高咗下限 唔係以為靠書生可以打到西區嘛

太陽超級大傻仔
用上年成績,大腸今年西岸會排第10.可以開心打playin
最戇鳩係最後關頭贏緊五分照輸返
如果唔係 三比三 咋
最後關頭
鬥兩邊明星球員
brunson
兩粒3+一粒兩分
mb
有入過波咩?
大麻好明顯hea打,呢條友個職業態度好撚差
Los Angeles Lakers have parted ways with coach Darvin Ham, an extensive search will commence soon, with candidates such as Mike Budenholzer, Kenny Atkinson, JJ Redick and, if he becomes available, Ty Lue among others.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞