2023-24 NBA季後賽討論區 (19)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
冇跟開紐想知邊個係牛
我都係咁諗
一個key波嘅人打撚左幾年波
射入一粒3分d觀眾好似贏左champ咁
jm9
綠師傅癲起上黎3pt都可以5/5啦
咁講呀 綠師傅閪極個季3分都around 3成
閪係0.00
湖孩Randle
。。。。已經唔記得紐約有呢隻野
冇佢紐約仲勁咗
呢個series場場都打甩脾喎點會悶
尋日場艇牛就真係悶喇
閪到悶
科學怪人UFA, 應該會搶手
MB 有冇起記者會點名Tabais Harris
一隊唔可以有2個trade返黎既新秀頂薪續約既球員
兩個明星鬥唔入波
平時爆發三分先贏到
其他時間都係隱形人咁
只係冇咁多閪波,牛唔閪嘅話肯定好好多
早幾頁先有人講係閪搞到mb而家慣咗企係外線唔敢打底 你哋揀好一個方向先殺閪好不好
冇人記得佢
現代chandler parsons
依家做下廢老番MSG睇波
都仲好多掌聲
牛唔派膠個陣好勁
4號位黎講依家NBA唔多人可以內線PUMP得又射到三分

不過佢次次clutch time都派膠
所以Playoff無佢都未必係壞事
@真野XXX
整定可用
愛因斯坦應該幾搶手
防守唔差,有識少少進攻拋兩下柴
我寧願放Robinson走,同Mcgee差唔多球商
NY Nova打走費城
前幾年傳小牛20m/年續佢都有人嫌貴啦
所以無佢老豆穿針引線到NY,想做球隊一哥都難
我見美國好多人都話佢已經係top 5 Center
O’neal, 渣巴, Bill Russell, The Dream 跟住應該就係佢? 張伯倫喺肥仔champ左之後應該可以刷佢落去
Wilt 點會排dream 後面
Mb雖然傷咗但打出生涯最佳既po數據

Embiid Left It All Out There This Series 33PPG 11RPG 6APG
呢5/6個排名不分先後啦 得Shaq同渣巴爭第一渣嘛
今日係人類最光明一天 攝腳狗字母+茅賤soft 代表mb一齊退局!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞