2023-24 NBA季後賽討論區 (19)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
唔鍾意唔緊要
唔好因為樣衰而憎佢就得
肥仔地板流+有時season hea打
癲狗打法好正
AD好早換左Rich Paul做Agent
入湖前成個season都吹緊湖人yc 換AD
基本上無人會覺得其他隊會有機會囉
76人年年都打唔起
睇下邊個喺度咪知點解

mb真係毒瘤
當年將所有野賴曬落ben仔度
報應翻緊嚟啦
睇下maxey幾時走埋
紐約off-season 可以plan 下 牛+無限pick 可以換到乜返黎

Josh Hart 落返bench , 但打曬1-3 號位既sub, 場均一樣40mins plus
當年留ben仔仲死多兩重喎
76人當年玩爛個draft制度預左一排還

Jalen Brunson in the first round: 35.5 PPG, 9.0 APG. Joins Luka Doncic and Russell Westbrook as the only players in NBA history to average those numbers in any playoff series.
mb取代左吹羊喺紐約個地位
而家睇番Ben Simmons比佢屌到有心理病都幾慘 原本大好前途
無左牛ball movement 好似仲好
Robinson 成日傷都可以換走
仲有bojan 合約最後一年

以上3條友+ 大量pick, NYK 真係前途光明。不過首要係休季續到OG 同 Hartenstein 先講
其實勇爆起之前既curry傷左一季咁大把
76人全力追pg13 應該有d睇頭
以前鍾意過Ben 有兩件佢波衫 依家現實世界都唔敢同人講 驚俾人笑
結果論睇你實啱架
但當時大家未知未來係點個時
76想要多隻pg
綠軍想要側翼 尤其當年重要trade左榮縮翻黎
咁pick合理播
尤其當年fultz 呼聲高啲
但個時個個都估唔到嘅係
當年hywood一斷腳 呀譚會無縫接軌到啫
當河父公開潤9呀閪門個時就冇彎轉架啦
病閪射ft 個心理病本身就有. mb 係加多腳姐. 同理講真.病閪supermax 黎. 驚左射ft 關鍵時間要收佢都搞笑啦.
而且輸左賴哂佢係有問題, 但trade me 完你咪打返爭氣波. 轉頭射波射左2季
同埋mb而家可以咁勁
多多少少因為閪咁撚9
個時要讓個內線俾閪打
Mb打中鋒出去射3分
成日覺得guard 好易bust
同埋guard 好易搵代替品
不過fultz 又真心勁
唔係係咁傷應該上限好高
打波又好睇
Fultz係你點撚知佢老母搞撚到佢有yips
Houston
Melo 真係好彩
有份玩nba版全民造星
同期Wade 同 james係冠軍級
Cp3都係同位置頂級
佢低一班
睇佢射波窒一窒咁
好好笑
個病閪唔需要可憐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞