2023-24 NBA季後賽討論區 (19)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
我估沾會係湖同紐之間二選一
Tatum都好幾場playoff/play in代表作啦
係打法賭手感3柒d者
賓神勁過AI 啦,AI 有撚三分
Wanna know how close this series was?

The Knicks won it 4-2 and they outscored the 76ers by 1 points over 6 games. Final score for the series:

Knicks: 650
76ers: 649
嗰陣啲人要佢扶持ok4
贏多幾年就有人反架啦
呢樣係, 咁撚鍾意低效pull up 3同埋fadeaway long 2
但可能就係因為牛傷出
NYK 而家先有咁既成績
同意 但當初死都唔肯郁佢 而家續左份咁既大約 基本上就冇得郁 雙探花鎖死打到尾
其實真係好緊湊
三分又唔鐘意 brunson 呢d 牛入去又唔鐘意
想睇咩波
話悶個班人

This was a game were it seemed natural to want to skip ahead to the final minute. After all, there have been five playoff games since the 1996-97 season where a team trailed by five or more in the final 30 seconds of regulation and came back to win - and two were in this series.

Game 2, the Knicks rallied to win 104-101.

Game 5, the 76ers came back for a 112-106 overtime win.

Exhilarating, exhausting, there was more can-you-top-this ahead.
Mb 果陣訓左2年
其他高pick又唔係核心料可以點
果堆人極限就係一年贏十幾20場
賓臣玩footwork咁悶
唔岩連登仔
https://youtu.be/Gndjnj3pKhU?si=ukbQ5hxIA1WFJpLP

呢段片講得幾好,NBA球隊要拎冠大部分都要靠Pick到粒Super Star,所以要贏就要Tank到盡。

好可惜見唔到佢pick到Embiid之後會點玩
AI有crossover同鏟籃
再早啲AD request trade me個陣聽講Ainge係想雙J是但一個加Smart同Horford換過去 但因為規定唔可以一隊入面有兩個帶bird right contract嘅球員(當時有Irving)所以唔可以季中做trade 一定要等7月Irving完約先有得搞

不過AD好似話唔想去菜 又或者水鳥覺得湖嘅package吸引啲所以就留住雙J
當13-14年籃網同今年大腸係咩?
令到大家覺得trust the process無用就係NBA嘅勝利

同埋用而家個結果評論唔太啱,因為已經同Trust the process嘅原來計劃唔同左
可惜係賓神喺呢個年代好難拎啲咩榮譽
嗰陣好似有人話可以成隊愛國者拎去換一眉
即討場場都屌佢
但佢最後都夠料殺鹿殺76
最多爭2陣

前面有sga同luka頂住佢
MB 個長期死老豆樣真係好正
老老實實26歲可以三連一陣,俾人笑無MVP無冠已經好大成就
Curry 26歲先第一次入all star
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞