2023-24 NBA季後賽討論區 (19)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
咁我收返唔屌mb 25但我真係幾想睇法國三塔打爆美國內線,如果攞金牌個含金量會好大同埋好心parker呢件老嘢收爹,仲未計當年佢有份逼走啞
唔多高效喎,不過大打細係掂
Tatum行程唔好,係綠開天眼通先揀中
俾多次76唔揀豬仔都應該係揀西蘭花Josh Jackson

Btw仲有拎費城之子大橋換空氣
巴打我係曲
唔好搞錯
好彩有三日俾佢地抖
希望肥湯呢幾日唔好操咁多
仲有mcw
明明一開始勁到癲
江湖傳聞因為76人玩爛左個system,nba迫76人換走個gm之後就搞成今日咁
有時又諗唔可以怪晒肥湯

唔係咁樣操主力應該過唔到76人

下場打溜馬應該會鬆啲
Fultz係最傷啦 本身諗住係安全牌點知係中伏個個 選譚唔好話拎冠 起碼入到東岸決賽先 而家攪左十年同當初未攪前一樣 都係一二輪料 白攪
咪就係唔夠勁, 但譚仔以佢年紀真心唔差, 佢19歲第一次打po 已經18分場, 21歲已經25分場. 只係上限未必到到最top 嗰批
其實變咗Harris ,當初bridges 本身好fit嗰陣但要追大牌
1米8著佢件波衫都會比人叫大蕃薯
King
你暑假績約唔好叫價咁高,番黎繼續做黑奴啦
Robinson 趁有價好快D換出去
好都想睇
如果3塔美國啲老野可能會收皮
大蕃薯
MCW一早知上限低,都係用嚟過渡個process
係,迫走嗰gm 之後亂嚟,本身mb 都係hinkie 頂住壓力養佢
Boggy傷左,如果唔係可以分到10-15分鐘
睇下佢肯唔肯用幾分鐘Burke/ Achiuwa
Bulter都搞得走
Tatum入76人都只會俾玩死
點似Boston當核心咁培養
中間呢代好比人忽視. 只怪廢老, 手感呢批生涯太長
佢一入nba真係咩都有 最好既教練 最好既隊友 隊波又肯比機會佢打 好少高順位新人有佢咁既條件
不嬲話佢上限唔高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞