2023-24 NBA季後賽討論區 (19)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
小牛嗰陣已經覺得佢遠睇好似大蕃薯
一個東決都無入過既人笑一個入過西決既
佢個玩法係要pick到下一個LBJ/Curry先會停tank,其他中間pick到嘅人都只會係高位trade走再拎pick。

其實pick到Embiid已經達成目標,但個GM走左之後就無以為繼
Fultz點知者,結果亂晒大龍
trust the process係唔係近呢10年nba最大嘅scam
但上限不嬲都係話Carmelo 嗰堆
始終覺得容許tank呢個做法好冇體育精神
成個季度就係要輸
好想知平行宇宙之下Hinkie會做到啲咩其實佢搵角色球員都有一手,溜馬個TJ都係佢帶入NBA
係,嗰陣mb初出道係真係lead到成隊波,淨靠防守已經屈
長得黎佢地仲要打得
所以中間少咗啲存在感
就算肥仔今年無MVP
咁應該都會係Luka
SGA 輸尾段最後20場
前50場幾乎係lock choice
最on 9一定係大橋.
fultz 估唔到有病
士官長就唔係同harris 取捨,係病閪同bb
打假波應該life time ban
佢行得太前姐 又唔係個個都係Sam Presti/Ainge
仲有RoCo嗰堆,臨走前講咗依堆唔可以走隊波精神嚟,啲遺產一下子冇晒
係啦 Jb擺明係唔鍾意隊波啲人 唔會同你續 大橋變空氣一定係最on9
目前為止我都覺得佢係比上不足比下有餘 但我覺得好多人對佢過於hustle 明明選秀期望都冇人吹到佢係球王級 佢本人又唔係串 唔係冇PR
嗰陣mb靠防守帶隊波,進攻係bonus
佢唔text kobe 應該無咁多hater
係呀 向上upgrade個堆 其他隊根本唔會同你換 向下個啲就直頭唔需要諗 所以塞個做法都係得信佢會再進步圍住佢黎執呢條路
咁失敗就唔係行得太前 唔通Bynum起手射3分俾人換落場就叫行得太前咩 呢句唔應該由佢把口講而且tank到咁肉酸
要入東決就draft占士仔 然後試下FA簽皇上啦 包入東決
所以郁都係郁啡, 早2年我真係覺得應該掉啡加埋一堆pick 同網換kd.
佢被人迫走咗,佢走之前仲講到明TJ Roco依班人唔trade得,mb都係得佢先撐得住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞