Stellar Blade露骨造型被Sony政治正確河蟹 外國玩家群起取消PS plus抗議

287 回覆
690 Like 10 Dislike
好大影響
咩叫得寸進尺
就係pc 撚會慢慢要你著到變邪教
得佢班LGOLEDTVBBQPROMAX+ 先可以除衫
奴隸級嗰種妥協思想真係cls
唔洗坐監就要跪地含撚講多謝
明明本身就唔應該要坐監

要整多隻除衫版DLC
同意多塊布係無乜影響
但佢又真係做左censorship 都係無得拗
玩左試玩 個gameengine都幾垃圾
玩落似電話game咁
karen有冇野發表
睇片當打左都可以打到咁大篇感想 可以試下作書
原本諗住買機玩
睇完呢單野唔買了
其實無所謂
有邊隻Game可以做到樣樣創新
Elden Ring都唔係所有野都新
最緊要好玩
笑撚死我 睇片當打左仲要牙斬斬
睇片都稍為打到幾段仔感想,你叫啲有打隻驚既ching但up得一兩句既情何以堪
邊隻電話game有咁既畫質+流暢度?
你俾我睇下?
縫合game都講得出最多咪話佢係一隻普通動作game, 玩法上無乜大特色
所以而家咪咁多電影game
主打好睇
根本好多game係好玩但唔好睇
果位巴打應該要應徵做ign編輯
有無巴打知點退款
我係製作人真係喊三聲,頂住咁大壓力出隻色色game喺woke鬼平台,重要畀人話係咪未見過女人,結果最尾因為一兩件衫就要比人要求退款

老實講最多係Unsubscribe Sony 然後繼續屌
因為一兩件衫退款真係政治上腦 !雖然係對家 政治正確上腦先
如果唔支持, 呢d game就少之有少
想知上面鬧人袋住先又妥協又奴隸思想又得寸進尺又邪教既人平時玩開咩反sjw神作
呢隻一開始係俾人吹到反sjw先鋒
話唔玩都要買改變遊戲界
金變態仲要好有自信
而家退咪姐係話俾左膠聽佢地搞鳩人係有用架
D人係右翼份子盲撐架咋
聽我地話先搵到真銀架
所以你地整game既聽我地講先有運行
其實你地做咩佢地都會講到自己有利
加價勁狼死 啲game又垃圾
年年都等特價 join 上年開始唔join了
垃圾plan
咪係囉, 隻game既咸濕程度只係由100分變到95分, 如果意外已經係3A大作中最淫果隻. (BG3人獸另計)
淫到咁都唔埋單係咪想同人講白滑大波都係無人埋單?
Re village ios版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞