Stellar Blade露骨造型被Sony政治正確河蟹 外國玩家群起取消PS plus抗議

287 回覆
690 Like 10 Dislike
cosplay界動漫界露得仲癲
點解佢地冇反過日本動漫
名人做就叫話題,毒撚做就變態
鬼佬一堆mv 賣色情就多人追打開twitter 一堆女賣onlyfans patreon 又得
毒撚整個靚女角色突然就有問題
有反過 不過架仔唔柒理鳩佢
真係唔好怪d人轉晒PC
撇除政治正確
呢隻驚好似真係淨賣肉,睇gameplay都覺得悶
2024年仲俾錢索尼抵死
索狗就係要受教育
當初見到呢啲唔符合SJW審美嘅驚居然可以出喺PS真係嚇一嚇
而家安落晒
你都憨撚鳩,人地辛辛苦苦整隻game出黎俾somy攪彎晒關有冇部機咩事
70件
係有幾件前後唔同
其他都係咸咸地
班索狗之前解開貞操帶嗰刻仲捉住老任外判嘅pkm go笑
而家又啞晒
佢地會話:金變態講明唔關sony事 係金變態自己想改
前晚買,玩左2日, 今日先見到。已經太遲了
AAA普及個個加budget鬥CG,好多流程跟咗電影工業

搞搞下變咗睇電影多過打機
sjw一向死剩把口
反正係咪都屌嘅無必要再理佢屌乜
準備買行版 想問下血腥程度有無砍
啱啱相反.
唔計政治正確/賣肉, 再剔除算係最多人彈既故事, character development,
隻game既gameplay先係最多人讚既地方, 係連班左膠reviewer都不能否認隻game係好玩.
你應該係我睇過第一個彈呢樣野既人
更新後
斬怪噴血少咗少少 同噴喺主角身上既血少咗
由出PS5都冇 Bloodborne 60fps patch果一刻我已經成為反Sony戰士
我覺得咁性感係正,但樣嚟講太過吹氣公仔,無咗Nier 嗰種有風格既人設,隻Game 啲人樣同衫變到好似一個普通咸濕仔整出嚟咁。

咁我當然鐘意睇吹氣公仔多過猩猩做愛
香港調返轉
又袋住先啊
一步讓步步讓
佢做得出位少少就比D 女權撚圍
你地反而唔撐仲話就贏到其他game 就得

隻game 根本就唔你同其他game 鬥
係同垃圾女權文化鬥
無錢電視幫武則天封胸走得太前
當年重個個恥笑佢
少左少少都可以接受 收工去買先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞