Stellar Blade露骨造型被Sony政治正確河蟹 外國玩家群起取消PS plus抗議

287 回覆
690 Like 10 Dislike
tlou同類玩法黎講ok既
2代仲有人支持既其中一個點就係啲ai做得好
果個“重製版”出既新mode都受好評
所有媒體評測玩嘅版本漏出黎嘅圖/片都已經係有布

冇布嘅係一早已經送左去印碟嘅實體版,
即係再早幾個月嘅版本,
而實體版喺一出果陣就已經有patch,(除非你冇network update)
何來玩左兩日先改?
媒體同碟版 1.0唔同
而家更新同媒體要樣
大雞樂?係度嗎?
大雞樂係波台假膠
你一定無真正買game來玩

因為主角佢地唔係真正人類
係人造人
一係就Sweet Baby搞事
一係就班Visa/ Mastercard又想搞事,用斷金流迫人就範,而家外國主要行呢兩招,唔聽前者就直接令你信用卡收錢功能報廢

我XBOX撚就預咗冇呢D煩惱
你無玩過淨係睇gameplay係到學人指手畫腳
係我角度隻game男人做主角都無問題本身成隻game個戰鬥系統都好玩,唔敢講係神作,但已經好過好多所謂3A大作。女主露下屎忽就比你吹到淨係靠賣肉。
最好笑你自己玩都無玩過就得出‘呢隻驚如果唔係大波瘦腰女人做主角我諗其實佢都只係一隻mama地既驚’呢個結論,你都算癲
弱智就唔好出黎吠啦你
你啱
所有野都要親身試過做過先有權比意見
未睇過動漫儲figure邊可以叫人做毒撚
無入過娛樂圈點可以批評mirror 垃圾
你可以覺得無玩過隻驚既人既意見唔夠認受性
但一味淨係用呢個point去ban人地既意見,而唔係從玩家角度去列出你既反對論點

同人地問點解中意飛車一樣
緊係有啲撚樣會答你“ 你唔飛開車你唔明架嗱“
答完等加無答
點解覺得隻驚好過好多3A大作?
因為我有玩,而且我覺得囉
Lgbt唔管戰亂管人打機
佢個底係團隊前作劍靈改出嚟,先唔講動作有沿用,針對怪物行動改變出技、浮誇特寫都係一脈相承

變單機可以唔使理server同步玩精準格檔,加咗隻狼嘅躺幹落去
中期學多咗技打主動斷怪技,已經唔似隻狼

劍靈以前都出名MMO做得好嘅戰鬥系統,同時兼顧大型多人、小隊、1 on 1 PVP同團隊PVE,仲要兼顧server端同步做判定
「無入過娛樂圈點可以批評mirror 垃圾」

呢句嘅對等係「無製作過遊戲點可以批評遊戲」喎

Fail類比
聽你地講咁整戰神已經收左皮
玩過3集+外傳+psp兩集, 其實個玩法已經無乜變化
仲要傳統動作驚開始轉型, 果時戰神已經走下坡
作文拎1 sor
呢隻驚好似真係淨賣肉

呢句係你講架嘛
齋睇就屈人淨係賣肉
你係
SONY你做乜啫!我要睇囡囡呀!
所以我咪話好似
邊度有屈佢係淨賣肉,你咪屈
一早退左訂 索尼罪大滔天

呢啲咪叫有質素既論點

唔似啲人屌人未玩唔撚好指手劃腳,敢撚言到

btw,我就咁睇隻驚覺得有啲似縫合怪,好多驚既元素佢都有少少咁,唔知係好事定壞事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞