Stellar Blade露骨造型被Sony政治正確河蟹 外國玩家群起取消PS plus抗議

287 回覆
690 Like 10 Dislike
抵wor🤣
疫情抽唔到機果班肉撚酸到,又話轉會又剩我睇死佢依家都係打緊PS5
講緊呢隻game
一係逐個捉出黎叫佢post隻game
明明大把嘈既都有買
其實我唔係好明呢個censorship有咩意義
又唔係cover返晒個body,唔通多幾%布就變到老少咸宜咩,依家得罪玩家之餘又唔會令件事woke左
索尼罪大滔天
嘩好在隻 game 係罪大獨佔
唔係嘅話啲死忠肯定又懶係其他機種攪事
我都差啲因呢隻驚買心郁郁,Sony 係勁,但一諗到個風扇咁嘈就不了
女做就身體自主
你買game 就係沙文主義

總之你係cis man 就係錯唔駛諗咁多
邊到unsubscribe plus?
鬼婆又話free nipple
呢隻玩勁耐都冇出過熱警句,之前隻浪人崛起就有
Sony獨佔就係死路一條
市場經濟咪話左你知LGBTQQIAAPPO2S 先係主流
就係佢地用腳投票啲驚賺到錢 咁咪越出越多
威脅到佢地的存在價值
啱呀,所以只可以怪「心入面想睇性感靚女,但現實就買猩猩做愛game」既玩家唔爭氣啦。
最好加返智障同殘疾啦
exact7ly
女人露係身體自主
同埋佢係揀對象嚟露 露比老細睇 係露比毒撚睇

毒撚 FF 靚女嚟打飛機就係物化女性
女人冇批准毒撚拎佢地個 body 打飛機
冇Ps5 都買左隻game
成日覺得好似一個外國演員
有冇deal都好
上PS平台就要理
SJW自詡正義,認為依啲造型係不正義/導致不義
佢哋就係唔要畀你揀做啲不正義嘅事
所以佢哋係唔會咁樣妥協
我好老土,動作驚最緊要好玩,人設唔能夠係黑醜肥、順眼一定要,肉地真係睇需要....我唔會當佢係重要賣點,有自由配衫自己決定最好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞