Stellar Blade露骨造型被Sony政治正確河蟹 外國玩家群起取消PS plus抗議

287 回覆
690 Like 10 Dislike
咁講真就算censorship左, 都靚女同性感過市面上99%既game.
我自己玩就真係唔覺有太大影響ge.

但都係覺得成件事好on9.
D衫好多都係demo或者再之前果D影片已經整好, 無端端要浪費人力物力去調整.
調整完一黎破壞自己之前話no censorship既承諾, 二黎宜家班玩家會唔開心, 三黎班SJW亦唔見得會開心返轉軚唱好隻game.
響商業上黎講根本全輸.
學鬼佬asmongold講, shift-up同金hentai都唔似會做呢D野, 佢地既往績不嬲都係有咁咸濕得咁咸濕, 呢個係佢地既style黎.
呢D咁撚on9既舉動都幾撚肯定係d大公司既DEI department先做得出.
金hentai做咗磨心
賣個時吹到話上到PS5 SONY做返次正確0既事
結果又係改過先上?
今時今日玩單人game,要買碟cut埋網絡先好玩
之前demo媒體試玩都已經有塊布喎
1.0.2改咗
啲人應該針對最初頭同廣告materials
其實佢只係加返南半球塊布我okay的 (準備比人圍)
最重要既波彈彈 physics仲喺度
原game啲衫已經咁多款式又咁靚,難以想像去到pc啲人整mod會變成點
響gamepass搵唔到呢隻game嘅?
Sony獨佔 (so far)
ps game pass無day1
由佢開始行電影game 路線,加埋d 又長又侵既tutorial 已經唔會再買playstation
巴打講得無錯 近年太cinematic
今次Stellar Blade係有返以前啲風格
有old school feel
連DF都讚
https://m.youtube.com/watch?v=qhCXilVBVv0
實體會唔會升價,應該可以唔收patch玩
好似會force update
但實體個cover paper 係double side design兩面都有圖
即係無上網無得玩
要咁做先得
日版升左
見人旋拍收600
作為玩家,唔想支持政治正確咪唔支持囉,有本事就自己課金買撚晒啲game, 無錢就收皮。 屌佢地老母
外國啲銷費者法/宣傳法好撚嚴
佢一開始已經係加咗布ver就好地地

而家無論咩原因後加塊布
啲消費者告鳩佢虛假宣傳就仆街
快啲喺Steam出
快啲喺Steam出
快啲喺Steam出
其實好幾件都搵到加布痕跡
不過呢件就有晒證據

有留意製作人就知唔會咁加布
妮姬同劍星都係上面壓落黎要加布

妮姬手遊都算
呢隻18+都要加布
直接唔玩ps
轉xbox switch pc
咁就有說服力喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞