Stellar Blade露骨造型被Sony政治正確河蟹 外國玩家群起取消PS plus抗議

287 回覆
690 Like 10 Dislike
樣衰到應該包實埋個頭先得
要照顧啲自卑撚真係好麻煩
中過The last of us part 2 伏就唔會狗衝啦
頂佢地
女人都鍾意睇靚女同好身材囉
期待左fable咁耐,比啲咁嘅嘢我
就係呢D仆街政治正確
搞到越黎越多遊戲拎黑人大媽做主角
佢可以寫食評
未食過 就評好唔好食
好嬲打爆我部ps5先
變埋nigga
佢今次咁撚dev 你估仲有冇人同佢傾獨佔啊啦
last of us 2 嘅變性人扑野就無問題,賣性感就要被批判
我諗會係啲乜hub乜video度睇倒先
唔奇怪,其實歐美班左膠一句講哂就錢作怪,onlyfan幾張相就舊水,一隻game又係幾舊水,個個買game搞掂咪少好多水魚課金俾佢哋吃喝玩樂,歐美班左膠好多係為錢,無錢點維持佢哋點好chill既生活
見到都唔開胃仲樣衰過MHW個艾幫
Twitch女直播主發起3萬美金(約24萬港幣)懸賞 Free Stellar Blade(解放劍星) 連署活動發起人,聲稱邊個令發起人消失就可得到該懸賞

左膠會開Onlyfans
你個腦入咗水
https://metro.co.uk/2022/01/26/katie-price-insists-joining-onlyfans-is-all-about-feminism-15997165/
Katie Price insists joining OnlyFans is all about ‘feminism’ as she refuses to ‘give her body away’

https://www.dailystar.co.uk/real-life/onlyfans-model-lucy-banks-argues-27010971
However, Australian Lucy Banks has argued the website is a "feminist movement".
Lucy left her corporate banking job to model full-time and is now making a hefty wage on the X-rated site.

其實個腦入咗水既你點解唔google咗先
呢啲真身體自主同逼人睇女猩猩扑野嘅左膠又一樣
佢哋係咪左膠先?佢哋係咪onlyfans賣相先?
唔好死兜啦,俾埋source你你都死兜
屌你老母垃圾sony
同埋我教精你條弱智,依個世界有打手依樣嘢,俾錢請人幫手做嘢,洗撚吓吓自己出面,但你依啲腦入水既弱智永遠唔會明
左膠會有腦咩
有錢 有道德高地, 左膠就乜都賣

Sony的河蟹又點止呢隻Game?
呢幾年的紳士GAME,咸濕少少都打晒聖光,同睇唔到無分別
利申:送D GAME太垃圾,已退訂等到期

想玩紳士Game都係STEAM實際
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞