Stellar Blade露骨造型被Sony政治正確河蟹 外國玩家群起取消PS plus抗議

287 回覆
690 Like 10 Dislike
原來呢間廠唔係第一次咁樣加布
不過講開又講,
雖然sony無出過聲, 但我見twitter大部份人都識追撚住sony黎屌, 無怪落去shift up同金hentai度
個政治正確朵太臭扺撚死
諗起日廠隻Omega Labyrinth
以前有集試過海外版畀Sony中止發售
最新嗰集索性整定個censor版畀PS,當PS係另一隻版本咁嚟宣傳
PS4叫「實家」版,話畀其他人見到你玩都唔緊要
Switch叫「達觀」版,話適合啲想揸波、唔介意他人目光嘅玩家
露骨唔係問題
問題係又大波 又白人 又靚女就唔得
換番黑人平胸柒頭就可以露啦
又要召喚加布獸
換個角度諗 我本身諗住買 但係依家唔洗啦

四大入面罪大佔三個
你估佢流架
就算真係間廠自己決定加布唔關Sony事
Sony都係抵屌
你睇10/10
大猩猩可以扑野
Ape lives matter
個製作人話佢自己想加 唔關sony事
但有人信
唔知真傻定護主
有d game大波妹肌肉男,有d game 黑肉,肥西

都唔明點解下下要一式一樣
所以歐美嘅標準真係好撚奇怪
真人着到露撚晒lin頭都得
啲game暴露少少就唔得
無阻止肌肉男,仲送埋肌肉女添
又話身體自由
去到game裏面就要條女包到實一實
遲吓啲女着撚到蛔咁就啱
隻game本身已經18禁,露埋點都吹佢唔脹
唔係駛過先上,係上完賣左兩日先改
撚狗咁撚
正常人覺得嘅多元化市場係:
A1,A2,A3,A4,A5
B1,B2,B3,B4,B5
C1,C2,C3,C4,C5
D1,D2,D3,D4,D5

Woke 要求嘅"多元化" 係:

ABCD
ABCD
ABCD
ABCD
ABCD

只要少咗其中一樣你就係父權遺毒
講到好似xbox平台就冇政治正確咁
即係隻驚冇咸嘢睇??
sor我講既gameplay 係指YouTube 嗰啲walkthrough
隻驚既賣點唔多唔少都會比人放大佢喺fan service 上既比率
但佢比我既感覺就係Onechanbara/lollipop chainsaw版既neir/魂系縫合game

遊戲性上係咪真係同網上啲人咁講咁出眾?定唔多唔少有靚女既加持?

呢隻驚如果唔係大波瘦腰女人做主角我諗其實佢都只係一隻mama地既驚
就係睇完walkthrough 先覺得自己唔係target customer
覺得唔啱玩都仲要買番黎打爆機先有權比意見?
Sjw 正仆街 唔撚玩就周圍手指指
人地媒體版已經係呢啲衫,邊撚係出左兩日先改
你睇個媒體係邊日出文啊
人地就係屌媒體出既同依家已經有唔同
唔講右邊果件
左邊果件比一般泳裝露得仲少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞