有咩明星以前講到好靚但依家睇返其實麻麻

358 回覆
30 Like 348 Dislike
最好笑係明明講緊事實都被屌唔怪之得張國榮都變成公認實力派,原來講講吓吹吹吓真係可以改變埋以前嘅認知
當年港姐冠軍例牌要代表香港出去接受外國訪問,佢口啞啞出晒醜
你真戇鳩
張國榮舞台風格 喺台上面嘅感染力真係好好

但係實力唔係頂級呢個以前個個都咁講
就算係鍾意Leslie嘅長輩都係話Leslie以前唱功唔係頂級但係真係好有感染力,尤其是喺台上面真係不得了
Day ivy Candy
樂基兒
一直覺得好師奶吓,仲要係唔靚嗰隻
朱茵都唔靚你老母靚咩傻閪
似外國人
佢單睇係好靚,以前都好鍾意佢嗰陣佢男女通殺,當年情迷張封面真係正到不得了,但佢同人同場就冇咁靚,睇返片王菲同場嗰樣竟然sharp過佢

不過王菲單睇又冇佢咁靚,同埋受王菲初出道娘到爆嘅形象影響,以前王菲賣腳賣腰賣純情但肯定唔會係賣靚,但依家睇返佢台灣嗰陣啲片亦明白到點解佢當年一出去就被人當靚女話佢靚好快就連埋首我願意星馬台一炮而紅人紅歌紅
滿人
一見到楊采妮就諗起套父子.......... 不過嗰個 Cut 左鏡頭好似而家網上面都搵唔到
王菲就咁睇唔算好靚但五官都算係幾好睇,樣唔差
但係同其他人同框就好有氣質好sharp
你睇原振俠,嘉欣毫無情面屌打朱茵同埋洪欣,企喺Leon隔離真係金童玉女,完全係女主角格,成套戲得王菲同埋Leon企喺佢隔籬係唔輸蝕冇俾嘉欣完全搶晒Focus

周慧敏係單睇靚,好sweet好純情嗰啲靚樣,但係氣質我覺得係冇嘉欣 關之琳 林青霞嗰啲咁好
莫講話Leon呢啲神級
記得你post過連林志穎同埋短頭髮袁潔盈都吊打
明明城城就咁睇真係靚仔(陽光活潑男孩feel),但一企埋喺其他人隔離完全似細路仔
不過後期啲有晒男人味嗰陣就唔同啦
玻璃之城完全俾佢毁滅咗啦
到而家都未捨得睇完整呢套戲,唔想見到佢個死人樣同把聲
渡邊麻友 戶田惠梨香 Ivy So Day GEM 謝安琪
但唱歌不嬲唔多掂,佢復出後算好好多

依家啲人真係吹依三條友吹上天,吹到周星星要走去爭朱茵仲爭輸俾阿Paul ,仲話咩好後悔一生中至愛,簡直係天大嘅笑話,明明當年不嬲話佢只係周星星食緊嘅其中一條女,只係某人成日借星星上位。玩厭咗唔要就吹到捉姦在床所以分手,當年不嬲只係賣性感身材出火對像,鬼係女神咩,仲被向華強嫌佢外型唔掂要易角大把靚女頂佢咁話,依家吹到天仙咁靚天仙下凡咁,唔講以為佢係林青霞
樓上真係勁唔客觀發晒爛渣鬧爛仔交咁
從來冇人話過朱茵阿嬌 黎小姐醜樣,明明個標題係講緊吹大咗 依家貼題討論係過譽
老實講睇返原振俠嗰啲劇照啦,真心講句朱茵洪欣冇俾嘉欣屌打?
明明係講緊Overrated 女明星,又唔係話佢哋醜樣,成班嬲到CL S
只係話朱茵 黎小姐同阿嬌未去到女神級數,成班就追住嚟鬧

真心講句,嗰三個真係唔及大美人級數,莫講話林青霞嘉欣呢一啲頂級,佢哋連柏芝都抽唔贏,如果用返性感尤物+惹火艷麗形象嚟講,邱淑貞同張敏都係有靚又sexy,我覺得係好過賣性感嗰兩個。
佢哋三個行出嚟個氣場點會夠大美人(嘉欣林青霞關之琳呢啲)

就算好似邱淑貞咁靚,佢企喺好有氣場嘅王祖賢隔離都即刻黯然失色咗

講醜樣嗰啲,豬皮嗰啲就真係樣衰啦。

明明題目就係講緊吹大咗/overrated ,我都冇話過佢哋三個醜
同黃小龜一樣成日攞星星擦存在感

甚至到依家啲人仲係講緊前星女郎
城城係輸高度姐
所以高度同骨架真係好重要老實講城城五官係真係好睇,好精緻㗎
佢骨架同身高唔夠,拍埋Leon度真係好似大哥哥同弟弟
不過可能係佢嗰排個style都係偏向陽光少年得意啲
唔淨係輸高度,佢未曬黑前有時睇落似傻仔細路仔,配埋隻舞係就係搞鬼得意但同時啲女好難當佢男神除咗細路女,甚至好多人尤其老一輩直頭睇唔起佢唔當佢係一回事話佢嗰款根本唔配做天王不知所謂,所以嗰陣佢被林志穎屌打亦被黎明屈佢機,要走去曬黑增添男人味型格
乜靚要同最頂級比得到先叫靚咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞