有咩明星以前講到好靚但依家睇返其實麻麻

358 回覆
30 Like 348 Dislike
師兄其實你講得岩
個人覺得一般般 甚至根本唔算靚
完全係因為八九十年代港星呢啲光環加恃
神化咗佢哋姐 唔信班友J得落呢兩個
大華人Prime真係屈 但好似好短暫
佢個女
人地出名靚果時你無視
然後到成個trend 過左話人平平無奇
咁邊個唔會老
40個香港女星合集

https://b23.tv/KbP0vqb

當年睇已經覺得完全冇小龍女氣質,陳玉蓮靚超多
容祖兒
豆豆黎既
咁雲加呢?
袁澧林
初時覺得好fresh
但望真啲其實好一般 又無波
以前有5p畀你呢啲未戒奶嘅人玩
唔知而家有無類似
而家Collar嗰幾個都係女神 過氣MK妹鄧麗欣 五官扁平支付寶又係女神
咁嗰三個真係女神嚟嘅,對比起佢哋嘅話

嘉欣林青霞關之琳嗰啲唔知叫乜了
曾華倩

細個真係覺得佢靚到癲。而家睇返覺得平平無奇
陳瀅
王祖賢個鼻同個嘴有少少奇怪,
我唔識講
但絕對唔係醜樣,不過佢好有氣質同埋好有氣場就真
佢同張曼玉拍嗰套青蛇,張曼玉真係靚到一個點
墮落天使難聽啲講可以話佢直程係成套戲敗筆

佢嘅演出一味淨係尖叫,係咁嗌係咁嘈,把聲又唔係特別好聽,好似癲婆咁令人對佢個角色鍾意唔到

同劇莫講話莫文蔚,就算連嘉欣嘅表現都亮眼過佢好多 ,加埋嘉欣有大美人外表加持

不過我反而覺得出奇,明明平時嘉欣真係花瓶,佢喺王家衛鏡頭之下有另外一番味道,就算拍臭四角色都唔乞人憎,佢個角色都幾悲劇,尤其是忘記他嗰一幕,令人為之心痛同我見猶憐
我同意呀
當年佢選港姐好多人話佢好靚
我就覺得佢又鞋抽,個嘴又怪
滿人生到佢咁嘅樣
擺係清朝肯定一早就比人捉入宮做妃子
雖然唔覺得關之琳好靚
婉容皇后係當時被形容為清麗脫俗
咁關之琳穿越返去 應該係一代佳人等級
以前資訊冇咁流通,Twins算是真係食到尾班車
今時今日走娛樂圈走清純路線基本上冇可能
普通人做雞人數大約0.4%
娛樂圈100%肯定係吹水,因為你有背景冇事
聽返一定過50%俾老闆玩
唔係邊個比你上位
但楊采妮老咗反而幾正

另外有師兄提到工藤靜香,呢個真係極品,但當年係紅到仆街

當然今時今日咩ivy so day 都係好普通姐,葵涌廣場大撚把
專家Dickson咁款
現x教育Ray Wong

其實佢教得ok
好過佢老闆
正常,今日tier 0薑逃廿年後都只是垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞