有咩明星以前講到好靚但依家睇返其實麻麻

358 回覆
30 Like 348 Dislike
尾崎峰二奶, 尾崎峰一死佢好似都臭哂朵
真,完全唔洗keep,其實佢氣質仲喺度,精神睇落好好,咁就夠啦,冇咗以前嘅凌厲感其實代表佢過得好舒服
不倫魔女仲癲過蟶子
Btw我菜5月出rematered精選集到時上日馬訂
偷食女王, 蟶子玩埋 SM 好似勁啲
咁多正評咁都唔靚,連登仔真係唔知食開咩女
鞏俐
佢哋食開葵廣mk妺嘅,所以依家咪通街女神,黎姿朱茵阿嬌依啲貼地妹仔咪仙女下凡囉
依啲距離感重,唔貼地嘅唔似妹仔阿四對佢哋嚟講咪就係臭四囉
你應該問J開咩女 靚女我地無份食
商天娥同郭晉安差3,4年就做人阿媽
痴線我淨係講咗句覺得關之琳唔靚
你講到我又當佢臭四又阿四又距離感又乜乜柒柒
我提都冇提過咩阿嬌 無啦啦又咩食開葵廣妹

自己咁撚有意見 又要插自己唔buy嘅意見
就咪撚開post扮討論啦
覺得佢唔靚 同食開咩女 有咩邏輯上嘅關係
真係純粹覺得佢唔靚女

好多女都覺得劉華唔算靚仔仲有啲leung
咁係咪個個條男朋友都係金城武level
睇完呢幾張相紅姑係好正
青霞屈機級
呢個時期應該老咗過晒prime
但仲係好雍容華貴端莊大方
氣質呢啲嘢真係
唔係喎,我嗰陣好多女覺得劉華有型,chok chok 吓就濕晒,我就唔多明啦未成日chok嗰陣就ok ge
金城武整容前金城武整容後
樓主以為個post係佢開的 就任佢講無人講
全盛期太短
所以想個post有人話佢係小家妹仔我真係第一次聽
佢以前嘅氣質同埋氣場真係無人能及,佢基本上就係氣質代名詞
佢而家個樣都好靚好靚,完全唔膠
上面我話佢哋嗰陣冇被人重視就被人屌到傻,講緊事實都被人屌,一時火遮眼,上面仲有個講佢哋吹大咗就被人叫食屎
佢對眼下三白
所以大部份時候都要畫埋下眼線
同埋後生就係少少下三白先俾到種仙氣佢
老咗皮膚鬆弛咗三白眼唔明顯
氣質即刻和藹可親咗
由天仙變正宮娘娘
Sor,上面講緊佢哋黎姿朱茵當時唔被人重視被人屌到仆街,有個仲叫人食屎,一時扯咗火當咗你係佢哋,真係好抱歉
係連登討論女…. 以前有個同事(連登仔黎)成日話d女點點點 點知自己而家條女係條眼鏡肥婆
根本天生嘅主角相,大婆格,個個喺佢面前變咗配角咁
明星不嬲只可遠觀㗎啦,其實都知依啲女自己冇可能食,全部都係大孖沙大明星食㗎啦,就算有機會食到都食唔起啦
唔明點解有人會話佢唔好睇但話朱 嬌 黎靚
講起又係,但佢對眼真係好屈,令佢氣質百變,精靈可愛,冷傲,我見猶憐,乜都得

陳慧琳又係三白眼,但差勁遠
七十歲都仲係好華貴大方優雅
又唔硬膠又唔係唔認老
行出嚟都係咁壓場咁有氣度
呢啲真係幾十年一遇大美人
我完全唔係佢嗰個年代都係咁話

阿嬌我就真係有經歷過個年代
真心細個邊有人吹奏佢好靚
係而家internet發達好多硬照特寫
令到啲五官標緻嘅藝人優勢更多
現實中睇埋身材同比例就完全唔係嗰回事

樣係幾靚 但一睇全身連阿sa都打唔贏
上面仲有ching話唔信J得落王祖賢林青霞但係咁吹奏阿嬌
首先我唔明靚唔靚點解一定要同J有關係
其次要J我J朱茵黎姿都唔J阿嬌
前兩個細粒得嚟至少比例唔差 仲叫有波有腰
阿嬌唔講致命象腿 仲頸短肩窄
基本上得個頭係靚但頭以下都係扣分位

小美女top tier我覺得係張柏芝
佢外形上唯獨是骨架太纖細上唔到高一級
其它嘢都係好靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞