有咩明星以前講到好靚但依家睇返其實麻麻

358 回覆
30 Like 348 Dislike
宣萱
葉玉卿,彭丹
90年代啲大波妹真係唔識欣賞
鍾楚紅

佢後生果時已經覺得佢個樣好老餅
多左好多po講八九十年代d野
好老士
幾時被人話靚,佢不嬲被人話唔靚但順眼唔醜樣,不嬲唔係賣靚,佢以前係賣活潑可愛上位之後就賣型格
佢哋都唔係賣樣,咁佢哋真係夠淫夠大波出火嚟講真係好正喎
真,明星樣嚟講中上,外型甚至可以話差,靚不嬲計整體
無講話唔俾只係想表示大家都老啦
嗰三個整體外型唔夠sharp
如果唔係點解啲人話大美人大美人唔係小美女,娛樂圈行出嚟有返咁上下氣場或者主角相嗰啲先叫做大美人
所以嘉欣身形骨架咁靚加埋行出嚟又有冷艷嘅氣質,呢啲一睇就知主角相原振俠真係完全吊打朱茵
身形又靚又高又瘦 骨架又好,骨架大得來又唔係大衫婆身形

嗰三個點會夠嘉欣sharp甚至連張敏都抽唔贏
更加唔好話林青霞呢啲頂級氣質同埋氣場嘅大美人

嬌 雖然靚但係拍埋全盛時期嘉欣 林青霞 關之琳 可以話係冇得比

至於朱茵同黎,一直都覺得佢哋係sweet多過有氣質/靚
以前嘅mk仔囡變晒中坑日日都懷念以前
從來冇聽過啲人話佢靚不過係話佢順眼舒服,英文超勁,個package好令人舒服典型中產教養女人
林熙雷
個富商食完佢仲數臭佢
雷漿棍
串佢小腿粗同埋衰格
嬌成個身材勁柒連塊鮑都係,柒到連出火都唔會攞佢嚟出,朱茵同黎就啱出火但唔係女神,依三個不嬲冇被重視唔會被人當女神
藍潔瑛 完全係吹出黎
依個我不嬲唔明
周慧敏
依家睇返當時有好多都靚過佢
依家睇返當時既相又覺得好普通
twins當年一出道就紅到仆街都叫無被重視過
阿嬌我覺得起碼叫做個樣好睇,但係佢唔知成日水腫定成日肥,有時候肥腫難分真係唔叫靚
朱欣同黎,我一直都唔係好欣賞到佢哋邊忽靚淨係知兩個都Sell身材

但同樣地講身材或者係性感+靚,我覺得邱淑貞同張敏贏上面嗰兩位幾班波兩個都係性感嫵媚又好身材又靚
賣青春貼地嘅𡃁妹仔,同真係當佢明星咁睇係兩回事
鮑姐
以前好少整容.
無得比.
完!
張柏芝,唔識欣賞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞