有咩明星以前講到好靚但依家睇返其實麻麻

358 回覆
30 Like 348 Dislike
佢當年其實係賣嬌俏可愛多過賣靚
Her nose .....
成套野就係不停 夏侯武 夏侯武 夏侯武
以前冇p圖冇整容冇乜人識化妝冇網路

相對之下要求自然冇咁高
唔係,係之後興貼地樣貼地外型又將出火對像同女神撈埋嚟講唔再崇拜偶像反而係輕視睇唔起離地睇落冇缺陷嘅偶像而造成佢哋上神枱
比大劉玩過足以證明佢靚
真正嘉欣關之琳林青霞嗰啲先稱得上女神
話嘉欣醜或者冇氣質嗰啲根本就同私事混為一談
真心講,嘉欣氣質樣貌身材都係頂級,骨架好靚着衫好好睇,大骨架又唔係太大份,行出嚟完全係主角好有氣場

你上一個post,原振俠嗰陣嘉欣 Leon同埋朱茵企埋一齊,嘉欣真係輾壓朱茵完全唔會將個目光放喺朱身上,成個妹仔咁,嘉欣同Leon就直程係個畫面嘅Focus
唯一吊打佢真係淨係諗到林青霞 最癲嘅就係林青霞骨架身形都冇佢咁靚但行出嚟真係好有氣場,將佢身邊嘅人完全比下去嘅級數
林青霞扮男人真係CL S完全係貴族公子

王菲都係骨架勁靚勁有氣質其實依家睇返樣貌都唔差,只係唔算太標緻不過就真係好有style
以上我覺得都吊打嗰幾位
到而家都覺得佢好正
反而李嘉欣 周慧敏而家唔覺靚
李+欣
王祖賢
藍潔瑛
趙雅芝
大時代有張相係咁多明星排排企,藍潔瑛靚到搶晒Fo
第一眼就注意到佢,佢靚到好有靈氣,同嘉欣嗰隻冷艷 高貴 高高在上 邪氣嘅靚唔同
你老味講撚咗4頁得2張圖 成班肯撚定gay
弱尻智到
阿嬌40歲仲靚撚過9成 後生過佢果啲所謂明星啦
更莫講啲撚屌youtuber
冇波⋯
男人樣⋯
佢個嘴衰左
試下遮住佢個嘴睇
關之琳, 後生時都係好老,
一啲都唔覺得靚
殘晒都搶fo,你估佢嗰朵真係流,當年tvb新晉花旦公認最sharp係佢,最衰就係阿珂
係呀所以唔明點解會話佢唔靚
好難想像佢全盛時期係點,佢真係好靚 又有靈氣又有氣質又唔會太俗
電視花旦嚟講好難得
又老又柒
做親都煩膠女人角色(可能本人都係咁)
池中無魚蝦為大,佢嗰個年代已經興貼地啦,個個都冇乜星味
咪就係靚到dum一 聲
黃翠如。。
係雙非世紀全部都係cd rom
淨ig thread先會留言 出post
咪係試吓嘉欣 關之琳 同佢同年/放喺佢嗰個年代出道
夠膽講佢係嘉欣呢種真正大美人面前完全唔入流
柏芝都靚過阿嬌好多好多好多
阿嬌唔係唔靚,不過身形同埋整體感覺都唔夠其他人sharp,所以做唔到大美人,加埋佢嘅五官對比起嘉欣 關之琳 林青霞 呢啲其實都唔係話特別精緻
但絕對唔係醜
睇條友d語氣真係當左自己講既野係真理咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞