有咩明星以前講到好靚但依家睇返其實麻麻

358 回覆
30 Like 348 Dislike
陳慧琳我都係唔識欣賞佢最多係唔樣衰唔醜樣順眼,同埋身材好
但王菲個樣係靚過佢
我都唔明,就算佢哋嘅年代開始興小家碧玉,都係興周慧敏楊采妮王馨平甚至李麗珍,佢哋嗰陣都無被人重視過,之後過晒高鋒期就無端端吹上神枱
陳慧琳骨架又太man太粗壯
所以三白得嚟會偏男相
青霞就柔和啲和諧啲
真係中性氣質 所以反串都ok
再女性柔和啲版本嘅青霞
我覺得係南韓李英愛
林最靚係蜀山時期
嬌輸身型
白痴一開口就知係冇學歷既mk
李英愛我覺得冇林青霞嗰種仙氣同靈氣,後生嘅林青霞真係好脫俗
所以咪話斋講外形
佢唔出聲絕對係清純少女top tier
可以厄到全世界
不過前提係唔出聲
「以前講到」
所以咪話李英愛係女性化柔和版青霞
大家三庭五眼比例差唔多 所以都係靚女
但林嘅仙氣靈氣就係來自佢嘅英氣中性嗰部份
粗眉 三白眼 屎忽下巴
唔覺,樣一般
林依晨

依啲樣真係行街見到都費事望
仲要阿sa其實係矮,好似連米六都唔到

所以佢哋咪𡃁妹仔,以前都冇點用過明星標準睇佢哋,如果真係用明星標準,佢哋真係唔入流,又冇身材連出火對像都做唔到
所以話呀,以前啲人個個都分到邊個打邊個,就係因為佢哋保留到佢哋自己嘅特色,有時所謂缺點其實就係優點,依家個個一樣樣點分啫,同埋覺得好空洞
佢地紅主要係受學生仔歡迎
貼地青春活潑姐姐仔咁
大人又覺得係細路女 人畜無害
無可否認佢地嘅package係入屋嘅
但真係唔知點解無啦啦會變頂級靚女女神級
咪就係,都冇用明星標準睇佢哋,講事實咁就被人屌到仆街又話人口味低劣,好似去咗平行時空咁,甚至被人屌去食屎
因為信息時代一街硬照
所以過份追求五官標緻 符合規範靚
大陸叫網紅樣 整容就可以做到
所以我不嬲覺得係身形同比例決定咗靚唔靚先
呢啲冇得整 而且因為自然生成會襟睇好多
我覺得多少因為佢兩個本身童顏
又一路keep住個樣冇乜大變
所以年紀大咗反而變成buff
後生嗰時真係大家當鄰家姐姐妹妹咁
王菲台灣王靖雯時期嘅樣係真係靚,佢用我唔願意嘅樣唱我願意天空棋子真係好鬼死正,唔怪之得嗰陣佢星馬台一出就爆紅掀起模仿潮,要模仿晒佢嘅唱歌表情動作
https://youtu.be/LibfpmyZl4c?si=rMYxotWUGktLtvrl
https://youtu.be/AWAjib8J1Fo?si=xwre3sPW9WPDbdUu
https://youtu.be/vpx5YahqnQc?si=ERT86XMc9TWUhu5f

其實佢正正經經嗰樣咁咪幾好,成日冇嗰樣搞嗰樣
依家嗰啲整容樣睇多兩眼已經覺得悶好普通
咪就係,講事實就起晒槓咁明明當年係活潑𡃁妹仔,賣青春活力,嗰陣死氣沉沉睇住佢哋打側手翻確係幾得意幾討好,但依家吹到佢哋上神枱明星女神就真係多咗啦
柏芝五官係頂級靚,但係骨架比較細氣場都唔夠強勁

大骨架嘅嘉欣企出嚟真係好有氣場,最犀利嘅就係李嘉欣雖然大骨架但唔係大山婆又高又瘦又靚成個衣架咁

原振俠,嘉欣企喺朱茵隔離真係完全將佢顯到黯然失色
氣場同骨架都好重要,唔止淨係五官
阿嬌雖然五官標緻,但係身高同氣場骨架都唔夠其他靚女,柏芝都贏佢幾班波
風情萬種好撚靚
柏芝身形比例身材好好多,嗰輯相真係J佢同bobo ,阿嬌真係唔入流,希哥啲女入面佢質素真係偏差
我記得當年薛凱琪未出道有輯相係高登都好轟動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞