有咩明星以前講到好靚但依家睇返其實麻麻

358 回覆
30 Like 348 Dislike
無品味,你將當年嘅出火對像當女神係你品味有問題唔入流,咁葉玉卿都係你夢中情人啦,唔係,當年連葉玉卿都受重視過佢哋,依兩個出完火大家都已經唔記得咗喺邊度

明明講緊事實,佢哋嗰陣幾時係賣靚,幾時被人當女神,嗰陣公認靚女女神係鍾楚紅林青霞李嘉欣王祖賢關芝琳依啲,仲有周慧敏楊采妮王馨平,李麗珍都係靚女,佢兩個算得係咩呀,賣身材連出火首選都唔會係佢哋,幾時有被重視過呀,最出名係愛美神飛彈同星星其中一條女,賣身材賣可愛,你就真係去收皮啦
以前真係覺得靚,依家睇返又麻麻冇印像中咁靚
佢當年都唔係賣靚,普普通通仲要下巴整過,佢賣性感先真係紅殺出條血路
從來冇覺得邱淑貞係好靚好靚個堆
佢不嬲普普通通㗎啦,下巴又被人爆過整過,佢做戲係幾好,但唔靠性感又真係紅唔到冇乜人好重視佢
下 韓素希似佢都無佢咁靚喎
咁都麻麻咩? btw 澤尻都正爆 個代
得咁少圖
得罪講句 王祖賢係得倩女幽魂最靚女
吹到女神級講真有啲太誇張

仲有林青霞 就算全盛時期 我都唔覺得佢係靚到揼一聲嗰啲

不過應該畀人屌到仆街
朱茵 都唔頂級
王祖賢好似得個期幾套靚樣 之係勁走下坡
王菲喺台灣用王靖雯嗰陣真係好鬼死正,啲look正常好多化妝打扮自然亦fit晒佢,正過原振俠好多倍,唔怪之得當年配我願意再加埋之後嘅天空棋子一下子打沉晒班玉女連周慧敏都失埋勢,咁嘅樣貌身材聲線氣質唱埋啲情歌唔爆紅都難啦,正過香港嗰陣咁多
https://youtu.be/sEkt_l2dzug?si=YZhXFCcNLEHTiltp

香港成日冇嗰樣搞嗰樣,唔誇唔嘩眾取寵好似周身唔聚財咁,正正經經唔chok唔扮型好似會攞咗佢條命咁
林青霞咁靚都唔靚仲有王祖賢正喎,雖然佢係大美人又的確關倩女幽魂事,倩女幽魂之前係靚但未到大美人level
楊以前真係好女神的
Send咗圖上嚟
咁撚樣衰都捧佢
ㄧ定含撚技術好勁
以前我都覺佢女神,但依家睇返以前嘅佢尤其墮落天使突然覺得佢麻麻周慧敏就依然掂
隻鮑出名靚,當年靠影隻鮑一炮而紅
你啲䆺美觀咁樣
唔怪得依家娛樂圈越樣衰越紅
依個真係正喎,可唔可以講吓點解覺得麻麻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞