[皇者曼!Glory glory man united!] 曼聯終極FF勇奪FA CUP永續坦蛇留任區 [2688]

1001 回覆
4 Like 31 Dislike
我最主要就係想指一曼聯輸波的最大原因,當然球員和教練都有一定的責任,但我認為最大的問題是反福的那幫人,我上社交網站上看到,他們日日都在評擊福仔,是曼聯輸波的關鍵!如果不喜歡福仔的話,就請支持其他球隊,為什麼日日都想希望福仔受傷?曼聯這兩季的成績大幅下滑,都是因為那班反福的7頭日日在咀咒福仔受傷,而最不幸的是,竟然連個天都幫埋佢地,搞到福仔真係傷埋。
其實覺得加拿祖算係咁,19歲踢成咁收貨
覺得佢已經踢得成熟過福狗
曼區一吹奏就奶嘢, 睇嚟就快有job
又可以準備屌佢了
真正技術好波底好既其實會係啲基本功反映到出黎,好似可以控十幾樓跌落黎既波控到好似痴膠水咁,傳波個波係貼實地面唔會彈下彈下,接應長傳控一腳就可以順住自己慣用腳唔使修正,盤球時力度、速度、身體平衡控制維持得好唔會推離腳

而唔係chok skill move果啲先叫好技術好波底
直頭係成隊波前線最靠得住嘅人
好耐無見過
佢同賀撚練好啲配合默契同走位先啦,成撚日撞位
一直覺得馬狗係可惜 福狗就恨鐵不成鋼
馬狗喺進攻真係少做錯決定 有位唔死去 有技術hold到波
我連當年麥龜都係笑下唔會踩佢,
但對福頭真係忍唔到
最撚慘就係要靠呢啲二線料擔大旗唔知幾時先可以買返個Key player翻黎穩定入波
傑斯都係練瑜珈之後先冇咁容易傷
佢個mindset一日仲係想自己cut in射先既話海倫都幾難有啖好食
琴日般奴交嗰啲波我地堆翼係唔會決定咁交
依家有祖已經係咁多隻翼中突破能力最好果個
般奴
佢兩場對利狗都好有威脅,又跑唔斷氣
你等得來不如望佢地先成才算啦
仲有大把位等住買
左祖右轉全部cut入中間塞死
賀撚又未好似WW咁可以回到中場拉中堅出黎比有祖有位插上,兩個都係想衝入禁區,結果撞位撞到banban聲
最撚頹嘅曼聯佢就最好態
有祖都有時會落下底,但自轉屌佢老母連底都唔落
點會呀
利伸 買餐外賣都走餐具
馬係有技術衰懶姐
起碼把握力高 射單刀又冷靜實食冇痴牙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞