[皇者曼!Glory glory man united!] 曼聯終極FF勇奪FA CUP永續坦蛇留任區 [2688]

1001 回覆
4 Like 31 Dislike
無腦點傷
有祖係廢廢地
但佢都識帶返個波出黎比返禁區頂
無信心唔會下下牛尾巴咁撞入人群
防守都積極好多

拉車 死全家啦屌垃撚圾
[提早放暑假]韋斯咸 vs 利物浦 1
https://lih.kg/CgoymgX
#447 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

呢個又係同乜光榮
同色 大家都係紅色
福哥傷耐啲ok?
有冇圖想睇下
識得配合唔死去已經好好多
左路無再進攻便秘
去到完季先有人真係操起個態carry
正式開季
開季爭六
下季可唔可以留龜同9A
買起謝隊…..幅壁畫🏡
之前都有提過小弟嘅正職唔係睇波,事實上我其實係要返工嘅,我嘅正職係從事地產工作🏡

成日都會有local行家send啲盤俾我參考,今日一打開個email即刻嚇左我一跳😱 竟然見到Stevie G個mural間屋而家放緊盤😱 作為一個利迷我真係FF過喺自己間屋整幅利記壁畫,今次就有間現成有壁畫嘅屋賣啦!仲要係超級偶像謝隊嗰間,咁緊係無錢買都睇多兩眼啦!

原來呢間係一間4房係尾排屋,三層加埋成1400尺,而家以拍價形式出售,參考價£160,000,喺香港買個車位都買唔到啦!😍 但呢間屋室內嘅狀態就舊啲,我估都要扔£20,000落去裝修架啦,職業病發作嘅我即刻睇吓間屋可以租到幾錢,原來大概可以租到£1,000一個月咁上下,咁計落個回報都算唔錯!💰

不過我呢啲窮撚自認就無錢買啦!如果有利撚手足們係有啲實力嘅,就一於買左佢啦!我可以幫到手呀!😂 買完記得借張parking permit俾小弟泊車呀!🚙😂

Wa diu 殘撚到
Nana送一球
第二球都係嗰d問題 都無得怪大力 始終佢防守力有限
傻尻福快撚d躝
其實就係唔格硬用腦踢波嘅福囉
福最大問題就係當自己球皇 下下都諗幾秒要點表演
好地地做波牛配合下咪幾好 用腦留返比有腦嘅人
隔住個mon都聞到陣發霉舊木味
隨時要拎成球野refurbish 間屋結構
韋確斯話要踢控球,即刻出大力有返7成控球
又唔好咁講 硬件上鳩福勁好多
對於福係恨鐵不成鋼姐 躝啦對大家都好
三月先開始有態
預備踢歐國盃
下下拎完波舞幾秒先回傳都夠煩
一唔回傳就撞落人度
一係直接傳俾人
我無反對 福只要集中做好佢嘅強項係好有用
只係佢死都唔肯做配角要做牙朗
我淨係聞到陣狗除
肯踢踢到... 起碼唔洗睇D 球員全速跑半場回防失位失到戇鳩
希望真係變
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞