[皇者曼!Glory glory man united!] 曼聯終極FF勇奪FA CUP永續坦蛇留任區 [2688]

1001 回覆
4 Like 31 Dislike
佢只要決定做快d 傳多幾次猜散對面就自然有空位爆
而家對面太易守 明知條撚樣一上頭就去到死位先交
傷到掛靴唔該
今場麥佳亞首先拯救咗之前季前屌鳩自己既娜娜,死黑鳩用波出事仲要輸兩下近柱波

跟住又拯救埋逼害自己既坦狗,麥佳亞同般奴先係真曼,請好好珍惜

btw, 原來佳仔已經31歲,都係有價好賣
🚨🎖️| There will be no changes in Xavi's staff. However, there may be reinforcements, such as in physical training sector. [@martinezferran] #fcblive

巴塞都做嘢
曼聯準備有第一份體能教練未
估唔到錫真係同你玩防反
明明全世界都知我哋後面一逼就甩
第一球Nana派膠之前就係右路比人逼返角球旗諗住轉邊點知柒咗
呢七成控球又唔係關好多大力事,
係對面縮到勁後,比我地慢慢搓啫

如果對返d 中遊隊,迫返埋d 嘅話,相信大力神會係咁出醜
派飯7月至復出pls
OO喺大力換麥湯之前有得踢前半格生好多
幾時先有個合格六號位解放佢
人地都唔駛突登埋去拍佢
佢自己會衝過黎
好撚好笑
出到聲要同坦蛇做apprasial...
支持鏝又邊撚度同色呀?
猁迷不要哭
同市光榮
應該要開心慶祝
班猁撚賓蛇年代季季碌柒 都可以但願能降魔啦
Manchester is red
其實猁狗落後一場波, 要笑等完季先
FB柒頭咪搞臭topic, 幫隻猁狗宣傳咩
對錫菲聯都贏得咁辛苦
下幾場都幾難踢
另外影補大哥英國搵唔到野做要回流
證明香港搵錢真係好易
‘’再見我的坦sir跟你一起也不枉”得唔得?
利依架出返哂正選都踢到成碌柒咁

#輸俾自己
#我哋贏得了掌聲
#如其輸比垃圾更加想輸比值得尊敬嘅對手
即刻做 唔好等
The Jurgen Klopp Farewell Tour:
17 March 2024: Farewell FA Cup
18 April 2024: Farewell Europa League
24 April 2024: Farewell Premier League
定係”明日Hag昨日已雞”?
唔好係度宣傳蓋清
坦蛇死好命咁岩賽程遇著降班既錫菲聯
牙餅果然有龜隊嘅沉著穩重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞