[皇者曼!Glory glory man united!] 曼聯終極FF勇奪FA CUP永續坦蛇留任區 [2688]

1001 回覆
4 Like 31 Dislike
day one已經唔睇好自轉
到中後期睇佢睇到好抆
想佢快啲躝
明明佢就咁跑好似全隊頭3定頭5

帶波跑可以打個4折咁

你老味,龜龜回身追波都應該快過佢
今年全無準備下驚喜地加入爭冠行列?
我屌你啦猁狗扮撚完未
帶波都妹下妹下
睇到勁燥
出到大力臣都係因為咁
期間限定
兩條on9成日撞位
今日FB page sauce
So9原來最尾嗰場都有兵變

有條撚樣45分鐘要求換

Trashford > Martial
McTom > Van de beek
留到退休啦
呢單講左好耐啦
果場麥湯已經有黃牌係身
咁真係入咗, 如果般奴射唔入, 先屌球證再屌般奴
睇番英文source先啦 解釋咗幾多次兵咩變
爭一場波啫咁快投降
仲有幾場, 唔太信阿狗鄰居唔失分
阿仙奴係56

依隊波發生乜事
龜b
Solskjær: "I knew at half-time, absolutely 100%, against Watford, that was it. The team talk at half-time was about whoever wants to play, can play. Put your hand up if you don't want to play. Made a few changes, a couple of the lads were in tears."

Sob已知會被炒 問啲球員邊個想踢邊個仲踢到
仲有球員有眼淚
點解讀為兵變
So I say I love龜 只要龜恆久不枯
文景慘變崇禎
之前啲坦狗仔仲死撐話球員踢唔到
幾踢唔到都好撚過transhition 啦
上半場海倫有下撞位應該讓俾有祖又唔讓
呢下有祖應該企開d又埋去

兩條撚樣
聽到蘇俾人炒,開心到喊
猁狗咁既近況重要打西咸 熱 av 應該唔駛預佢地
鄰居直路個種穩定好難質疑 冇埋歐聯更加focus係英超
阿狗今年個勢唔似會自爆 過埋熱狗都冇乜考驗 但只有等鏝自爆先有機
主場頂住阿狗和波得唔得
原來曼聯琴日入個4球提早幫錫狗破記錄
英超史上單季最多失波既球隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞